Adevărul despre imensul chip uman sculptat în câmpia Cydonia, pe planeta Marte: acesta aparţine fostului rege al extratereştrilor Anunnaki, Alalu, ce a murit pe „planeta roşie”!

  •  
  •  
  •  
  •  

chipul de pe MarteAmatorii enigmelor ştiu, încă din anii 70, că pe Marte, în câmpia Cydonia se află un imens cap de om sculptat, care priveşte spre cer (citeşte mai multe în acest articol: Chipul uman de pe Marte…adevărat sau fals?).

Acest obiect extraordinar a fost fotografiat la 25 iulie 1976 de către o sondă Viking a agenţiei NASA. Pare impresionant, cu fruntea lată, boltită, asemănătoare unei figurine de porţelan reprezentându-l pe Buddha, cu ochii întunecaţi ce par să mediteze, cu nasul atât de pronunţat încât pot fi identificate şi nările, şi cu bărbia plăpândă. Aparent fără urechi, pomeţii acestei figuri lipsesc şi ei – fără îndoială, datorită eroziunii ce are loc de milioane de ani de când speciile de extraterestri au gravat în pământ acest chip, lăsându-l umanităţii să-l descopere.

Pe cine reprezintă el şi de către cine a fost sculptat? Am răspunsul la această întrebare, pe care am găsit-o într-o carte de ezoterism. Se pare că celebrul chip uman de pe Marte este al lui ALALU, primul rege al extratereştrilor Anunnaki, de pe planeta Nibiru. Acesta a fost detronat de către nepotul său, regele Anu. Alalu a tot încercat să-şi recapete tronul, dar a fost învins de Anu, într-o confruntare bărbătească, corp la corp. Anu n-a dorit să-l omoare pe unchiul său, aşa că l-a deportat pe fostul rege pe Marte, împreună cu pilotul său, Anzu. Anu chiar i-a dat voie lui Alalu să-şi creeze o colonie pe Marte.

După o anumită perioadă, Anu a trimis-o pe fiica sa, pe Ninmah, de pe Nibiru pe Pământ şi pe Marte, pentru a vedea situaţia acolo. Alalu şi Anzu au fost găsiţi morţi, dar, datorită tehnicii medicale avansate, echipa de pe Nibiru a reuşit să-l reînvie pe Anzu. Nu acelaşi lucru s-a reuşit şi cu Alalu, care a fost declarat mort şi a fost îngropat pe Marte. Alalu a fost regele de pe Nibiru, aşa că, pentru a-l comemora pe Alalu, Ninmah şi Azru, au dat dispoziţie ca chipul său să fie sculptat, pentru a rămâne posterităţii.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner