Planeta Marte devine din ce în ce mai stranie! Un OZN sub forma unei ţigarete, dar şi o lumină bizară au fost surprinse de robotul NASA Curiosity! Ce se întâmplă pe „planeta roşie”?


OZN pe MarteÎn februarie 2014, arătam în acest articol (Robotul NASA Curiosity a surprins un vultur gigant pe Marte! Alţii cred că NASA iar falsifică imaginile cosmice, fotografia provenind nu de pe Marte, ci dintr-un deşert de pe Pământ!) despre prezenţa unui posibil vultur gigant pe planeta Marte, fotografiat de robotul NASA Curiosity. Descoperirea a fost făcută de Streetcap1, celebrul utilizator de pe YouTube preocupat de OZN-uri.

Un alt pasionat de obiecte zburătoare necunoscute, Scott Waring, de pe site-ul său, UFO Sightings Daily, a remarcat cum acelaşi robot Curiosity a surprins un obiect ciudat pe Marte, un OZN sub forma unei ţigarete alungite. Aceasta formă este binecunoscută, căci a fost fotografiată de multe ori şi pe Pământ. Viteza de declanşare a aparatului foto a fost normală, aşa că nu se poate pune problema că ar fi vorba de urma „alungită” lăsată de un obiect, atunci când este fotografiat cu un timp de expunere mai mare.

Bloggerul Scott se întreabă dacă nu cumva acesta ar putea fi un micro satelit al planetei Marte, dar totuşi se observă că obiectul se mişcă lent, având o mişcare asemănătoare unei nave în apă, ceea ce dă impresia unei auto-propulsări. Scott s-a adresat agenţiei spaţiale americane pentru a afla un răspuns cu privire la natura acestui obiect, dar întrebarea sa a fost ignorată complet de NASA. Adevărul doare, nu-i aşa, sau despre ce e vorba? Priviţi mai jos suita de imagini captate de robotul Curiosity şi obiectul bizar.

OZNuri pe Marte

Utilizatorul Streetcap1, de care vorbeam la începutul articolului, nu are linişte în a descoperi inexplicabilul pe „planeta roşie”. Astfel, pe 1 mai 2014, el a observat printre fotografiile robotului Curiosity o lumină ciudată pe Marte, ce nu poate fi explicată în mod convingător. Întrebarea care se pune e următoarea: NASA a investit 2 miliarde de dolari în toată misiunea Curiosity de pe Marte. Atunci când senzorii robotului observă ceva ciudat pe Marte, de ce nu se apropie de acel obiect, pentru a fotografia de foarte aproape şi, astfel, pentru a spulbera misterul? Sau nu se vrea acest lucru?

lumina ciudata Marte

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock