Robotul NASA Curiosity a surprins un vultur gigant pe Marte! Alţii cred că NASA iar falsifică imaginile cosmice, fotografia provenind nu de pe Marte, ci dintr-un deşert de pe Pământ!


vultur martian 2Streetcap1, utilizatorul de pe YouTube preocupat de OZN-uri, a dat iar lovitura! În ultimul său videoclip de pe YouTube, el susţine că NASA, prin robotul Curiosity, ar fi surprins pe cerul planetei Marte imaginea unui obiect zburător, care ar reprezenta foarte bine un vultur sau o pasăre uriaşă! Fotografia Curiosity se poate găsi în original pe site-ul NASA AICI.  Şi nu este orice tip de imagine, ci o imagine panoramică, de 1 miliard de pixeli!

Păcat că rezoluţia nu este mai mare, pentru a se face un zoom clar asupra obiectului neidentificat. Obiectul sau fiinţa pare a avea un cap în stânga, precum şi aripi mari desfăcute, părând astfel a se asemăna mai mult cu un vultur! Dar, ce să caute un vultur pe Marte? Că doar, după câte am înţeles, nu prea există forme de viaţă pe „planeta roşie”. Dar, dacă ar exista viaţă pe Marte, acea fiinţă ar putea fi nu doar un vultur, ci şi oricare altă pasăre prădătoare. Păcat că nu avem un filmuleţ, pentru că astfel am fi putut observa mai bine traiectoria „vulturului marţian”. De asemenea, nu e exclus ca ceea ce se vede în poză să nu fie altceva decât o navă spaţială extraterestră, cu o formă ciudată, de pasăre.

Unii sunt de părere că acea „creatură” n-ar fi altceva decât unul din cei doi sateliţi marţieni, o explicaţie puţin probabilă din punctul meu de vedere. Cei sceptici, care nu vor să accepte nicio explicaţie „paranormală”, cred, bineînţeles, că e de vină lentila murdară a aparatului foto NASA. Pe când alţii merg mai departe cu teoria conspiraţiei, spunând că fotografia a fost probabil luată de pe Pământ (deşertul Mojave?), iar NASA ne minte că ar fi vorba de un peisaj marţian.

Alte opinii?

vultur martian 1


Lasă un comentariu