Misterioasele piramide de la Shensi – ascunse şi negate de guvernul chinez. Ce au de ascuns autorităţile!?


Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

Se spune că poţi găsi în China mai multe mistere decât în tot restul lumii la un loc. Fiind una din puţinele ţări comuniste rămase pe glob, China este practic o terra incognita pentru majoritatea oamenilor. Piramidele de la Shensi reprezintă un exemplu ideal.

În numărul din octombrie/noiembrie 1995 al revistei „Nexus” se prezintă un articol excelent referitor la piramidele din Shensi. Autorul descrie în el diferiţii regi despre care se crede că au construit aceste piramide, precum şi exploratorii care le-au descoperit. Dar mai presus de orice, din articol rezultă că ele au fost dintotdeauna înconjurate de mister. Guvernul chinez le-a negat existenţa, acceptând adevărul numai după ce i s-au arătat fotografii ale piramidelor.

Articolul mai spune că o hartă a teritoriului pe care este situat oraşul Xian (cu o populaţie de şase milioane de locuitori) întocmită de forţele aeriene ale SUA include cel puţin 16 piramide. În trecut, Xian era numit Sian-Fu şi a fost cândva capitala imperiului chinez. În anul 1994, Hartwig Hausdorf împreună cu un grup de călători s-au îndreptat către Xian, cu scopul de a cerceta piramidele. Ajuns în vârful unei piramide mai înalte, el a putut număra alte 20 în apropiere. Expediţia a avut loc în luna octombrie, în condiţii de vizibilitate perfecte.

Articolul din „Nexus” relatează de asemenea descoperirea unei piramide albe în China, în anul 1948. Cel care a făcut-o a fost pilotul James Gaussman, care încerca să ajungă la baza sa din India după ce a transportat ajutoare către chinezi. Silit să schimbe cursul de zbor din cauza unor probleme la motor, el a ajuns în vecinătatea unui munte. La poalele acestuia se întindea o vale în care trona o piramidă uriaşă. Aceasta era de culoare albă şi părea construită din metal sau din piatră, având în vârf o piatră asemănătoare cu o nestemată. Gaussman a fotografiat piramida şi a predat filmul serviciilor secrete ale armatei. Autorul Brian Crowley a reuşit să pună mai târziu mâna pe fotografii şi le-a publicat în cartea sa, „Faţa de pe Marte”.

Despre marea piramidă albă din China găsiţi un articol detaliat pe care l-am publicat în 2015: “Marea piramidă albă”, cea mai misterioasă construcţie antică din China! Deşi a fost fotografiată, ea a dispărut de pe faţa pământului! Unde!??

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO