Vechii egipteni făceau comerţ cu civilizaţia Atlantidei de pe planeta Marte! Celebrul faraon Tutankhamon a murit într-un accident spectaculos de navetă spaţială!


Atlantida MarteExistă unii oameni de ştiinţă care spun că pot dovedi dincolo de orice îndoială că orașul pierdut al Atlantidei a fost pe planeta Marte și că astronauții săi făceau tranzacții cu Egiptul antic, de mii de ani. Chiar mai mult decât atât, ei susțin că au dovezi pentru a arăta că legendarul faraon Tutankhamon a murit într-un accident spectaculos de navetă spaţială cu un echipaj extraterestru.

Civilizația marţiană s-a distrus singură sau a fost distrusă de un meteorit, în timp ce Egiptul se afla în floarea civilizaţiei sale. Dar locuitorii ei (marţienii) şi-au pus amprenta atât pe Pământ cât și pe Marte. Fotografiile secrete luate de sondele americane ajunse pe Marte arată în mod clar ruinele templelor de pe suprafața planetei. Piramidele din Egipt și capacitatea de a mumifica corpul uman sunt cu siguranţă rezultatul unor tehnologii care nu îşi au originea pe Pământ, ci în altă parte, în acest caz, fiind vorba de Marte. E posibil ca atlanţii (marţienii) să fi tranzacționat aceste tehnologii pentru aurul egiptenilor.

Se pare că există un sul egiptean în care s-ar spune că civilizaţia Atlantidei ar fi fost localizată pe Marte. Sulul descrie o civilizație avansată tehnologic, existentă dincolo de planeta noastră, în vastul ocean negru al spațiului. De asemenea, acel sul face aluzie la călătoria în spaţiu şi la utilizarea unei nave spaţiale de transfer pentru a transporta extratereștrii de la o navă-mamă aflată deasupra Pământului.

Cercetătorii cunoşteau mai demult că egiptenii erau interesaţi de zbor, deoarece un model mai ciudat (ce se apropie de un planor) a fost găsit în mormântul lui Tutankhamon. Dar, în lumina informațiilor găsite în pergament, observăm faptul că planorul era, de fapt, o replică a unei navete spațiale. Şi această navă spaţială s-a prăbuşit, avându-l la bord pe Tutankhamon.

Dar, alţii spun că Atlantida a fost o civilizaţie pământească pe Terra, şi nu de pe alte planete, cum ar fi Marte.

P.S. Acest articol a fost primit pe email de la un cititor. Nu mi-a precizat sursa… îl public aşa cum l-am primit. Oricum, ideea că civilizaţia Atlantidei s-ar fi aflat pe Marte am prezentat-o şi eu acum circa 2 ani, tot dintr-un email (culmea!) primit de la alt cititor: O nouă ipoteză şocantă: Atlantida a fost un tărâm locuit de extratereştrii de pe Marte care au migrat spre Terra acum 65 de milioane de ani.

 


Lasă un comentariu