Arabii bogaţi din Dubai sunt nebuni: vor să construiască o junglă interioară în acest oraş fantastic!


Chiar și cu insulele sale artificiale, vile subacvatice, pârtii de schi și zgârie-nori record, se pare că incredibilele proiecte de construcții din Dubai mai au încă capacitatea de a surprinde.

Rosemont Hotel & Residence este un hotel de 5 stele care va fi construit în Dubai, se va deschide în 2018 şi va costa circa 230 de milioane de lire sterline. Operat de Hilton Worldwide, acesta va avea 450 de camere, o sală de gimnastică și o piscină pe acoperiș. Dar, ce surprinde cel mai mult la acest complex hotelier este faptul că aici veţi avea parte (dacă veţi ajunge) de cele mai exotice fenomene naturale pe care le veţi trăi vreodată, de la o ploaie tropicală într-o junglă interioară, la o lume subacvatică digitală sau o experienţă cosmică.

Complexul va cuprinde două turnuri de 53 de etaje: unul dintre ele va găzdui un hotel de 448 de camere, cu sala de gimnastică, spa, restaurant, business center şi sala vip; iar celălalt un hotel de apartamente de 5 stele cu 280 şi zona de divertisment. Primul va aminti de imaginea unui râu care curge, pentru ca iluminarea dinamică a faţadei va consolida arhitectura sa îndrăzneaţă. Învelind turnul, spirale de lumină în jurul bazei va modela forma sa dinamică; în timp ce în al doilea, care va reprezenta o scoică şi o perlă, va fi iluminat de lumini mobile într-un model inspirat în inelele orbitale atomice.

Adevărul că Dubai nu încetează să ne surprindă… Dar, să nu uităm că Dubai pare a fi un oraş construit de Illuminati, aşa cum demonstram într-un articol din 2014 (Dubai, oraşul construit de Illuminati! Aici se găseşte cea mai înaltă clădire din lume – un adevărat Turn Babel! Totul e o “jertfă” adusă zeului-Soare al Illuminati, Horus!).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock