Şocant, dar adevărat! Oamenii de ştiinţă au descoperit că sufletul se găseşte în microtubulii celulelor umane, iar după moartea corpului, sufletul supravieţuieşte în Univers! Acelaşi lucru îl spun şi marile religii de mii de ani…


viata-dupa-moartePosibilitatea existenţei vieţii după moarte este unul dintre cele mai mari mistere ale omenirii, dar acum oamenii de ştiinţă susțin că nu există nicio moarte a conștiinței, doar moartea trupului fizic!

Potrivit unor oameni de știință bine respectaţi, fizica cuantică permite conștiinței să trăiască în urma morţii trupului. În timp ce oamenii de ştiinţă sunt încă nesiguri cu privire la natura conştiinţei, totuşi un cercetător pe nume Stuart Hamerov, de la Universitatea din Arizona, consideră că acesta este doar informația stocată la un nivel cuantic.

Fizicianul britanic Sir Roger Penrose este şi el de acord cu această ipoteză și crede că el și echipa sa au găsit dovezi că ​​microtubulii – o componentă structurală a celulelor umane – pot transporta informații cuantice, informații stocate la un nivel subatomic. Sir Roger spune că, în cazul în care o persoană moare temporar, această informație cuantică este eliberată din microtubuli în Univers. Totuşi, dacă persoana este adusă la viaţă din nou, informația cuantică este canalizată înapoi în microtubuli și astfel se formează ceea ce se numeşte „experiență în apropierea morţii”.

Sir Roger a adăugat: „Dacă acea persoană nu este adusă înapoi la viaţă, iar ea moare, este posibil ca aceste informații cuantice să poată exista în afara corpului, poate pe termen nelimitat, ca şi suflet”.

Cercetătorii de la renumitul Institut Max Planck pentru Fizică din Munchen sunt şi ei de acord cu această ipoteză și afirmă că Universul fizic în care trăim este doar percepția noastră și odată ce corpurile noastre fizice mor, există un infinit dincolo. Dr. Hans-Peter Durr, fost șef al Institutului Max Planck pentru Fizică, a spus: „Ceea ce considerăm aici și acum, această lume, este de fapt doar un nivel material, care este ușor de înțeles. Lumea de dincolo este o realitate infinită, care este mult mai mare, în care lumea aceasta îşi are originea. În felul acesta, viața noastră în acest plan de existență este cuprinsă, înconjurată de lumea de dincolo. Corpul moare, dar câmpul cuantic continuă. În acest fel, eu sunt nemuritor”.

Dr. Christian Hellwig de la Institutul Max Planck pentru Chimie Biofizică din Göttingen a spus şi el: „Gândurile noastre, voința noastră, conștiința și sentimentele noastre prezintă proprietăți care ar putea fi numite proprietăți spirituale. Nici o interacțiune directă cu forțele fundamentale ale științei – cum ar fi gravitația, forțele electromagnetice etc. – nu poate fi detectată în plan spiritual”.

Sursa: The Express

P.S. Foarte interesante aceste puncte de vedere, ceea ce demonstrează încă o dată că marile religii ale lumii au avut dreptate când au spus că sufletul supravieţuieşte după moarte. Iată că fizica cuantică dă încă o dată dreptate acestor cunoştinţe milenare ale umanităţii…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock