Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Astrofizicienii canadieni demonstrează clar existenţa unei planete-gigant, necunoscute (planeta X / Nibiru), care a fost expulzată din sistemul nostru solar! Unde se află ea ascunsă acum?


planeta X 333Se ştie că sistemul nostru solar are 4 planete-gigant: Jupiter, Saturn, Uranus şi Neptun. Dar oare aşa să fi fost de la bun început? În 2011, scriam acest articol (A existat şi cea de a cincea planetă-gigant din sistemul nostru solar, dar ea a fost expulzată de Jupiter) în care un astronom propunea ipoteza ca să fi existat şi cea de-a cincea planetă-gigant. Iată un mic rezumat al acelui articol:

* Probabil, sistemul solar de la începuturi trebuie să fi avut 5 planete-gigant, şi nu 4 ca acum. Oamenii de ştiinţă au introdus încă o planetă-gigant, cu o masă similară cu cea a planetelor Uranus sau Neptun, într-o simulare de calculator, iar simularea privind formarea planetelor a mers perfect, adică a rezultat sistemul solar de azi, aşa cum îl cunoaştem.

* Astronomii au descoperit mai multe exoplanete care plutesc libere în spaţiul interstelar, indicând faptul că procesul de ejectare a planetelor este unul care se întâmplă în mod curent.

Ei bine, pornind de la acest articol din 2011, în cel de faţă voi vorbi despre aceeaşi ipoteză, dar de data aceasta întâlnită într-o lucrare publicată de site-ul Universităţii din Toronto, news.utoronto.ca. Citez doar 2-3 fraze din acest articol extrem de interesant:

* Astrofizicienii de la Universitatea din Toronto au descoperit ca o apropiere prea mare de Jupiter în urmă cu patru miliarde ani a avut drept rezultat ejecția totală a unei alte planete din sistemul nostru solar.

* Până acum, astrofizicienii nu ştiau dacă „vinovatul” ar fi Jupiter sau Saturn, dar ultima planetă a fost exclusă, aşa că Jupiter e responsabil pentru ejectarea acestei planete-gigant din sistemul nostru solar.

* Planeta necunoscută a fost „alungată” din familia noastră de către Jupiter, ca urmare a activităţii gravitaţionale, dar Jupiter a reţinut un satelit cum este Callisto.

P.S. Eu mă întreb: unde se află acum această planetă-gigant expulzată din sistemul nostru solar? E total liberă, plutind în spaţiul cosmic, sau a fost atrasă de o stea din apropiere? E posibil să fie acest gigant expulzat drept celebra planetă Nibiru sau planeta X? De ce nu? Dacă această cea de a 5-a planetă-gigant, expulzată din sistemul nostru solar, a fost captată de o stea pitică brună, aflată în apropierea Soarelui şi care ar constitui companionul astrului nostru? Dacă e aşa, atunci de ce ni se ascund aceste informaţii? NASA probabil că ştie mai multe lucruri şi ştie că această planetă X, împreună cu „steaua X companion” chiar există (vedeţi mai multe într-un articol de-al meu din 2011: Planeta X şi “Steaua Morţii” au fost descoperite încă de acum 30 de ani, iar nouă ni s-a ascuns acest lucru!).

 


Lasă un comentariu