Misterele dezvăluite ale Antarcticii: relatări şi fotografii care arată că o mare civilizaţie a existat odată în Antarctica!


În 1838, Edgar Allan Poe a publicat „Povestea lui Arthur Gordon Pym”, care descrie mai multe aventuri în Antarctica, unde s-au găsit ruine antice, labirinturi și hieroglife egiptene pe pereții unor structuri antice.

În 1936, Howard P. Lovecraft a publicat un articol despre o expediție științifică în Antarctica, intitulat „În Munții Nebuniei” în revista „Povestiri uluitoare”. Expediția a mers dincolo de munţii neexploraţi mai înalţi decât Himalaya. Membrii expediției au găsit acolo ruine antice, labirinturi și pereți acoperiți cu hieroglife ciudate.

Deși ambele povești sunt fictive, știm că, de multe ori, ficțiunea este adesea mai aproape de adevăr. Prin urmare, este posibil ca rămășițe ale unei civilizații extrem de avansate să se afle încă în caverne subterane din Antarctica; de asemenea, este posibil ca urme ale unor civilizaţii antice să devină vizibile din cauza modificărilor în mediul fizic din Antarctica.

Prin utilizarea lui Google Earth s-au găsit unele structuri și anomalii în Antarctica, care ar putea reprezenta rămășițe ale unor civilizaţii din trecut. Desigur, toate acestea nu dovedesc nimic cu adevărat, ci pur și simplu adâncesc mai mult misterele din Antarctica.

Imaginea 1: Partea superioară a unui perete drept antic de 488 de metri lungime?
Coordonate: 74 ° 10’30.48 „S 164 ° 55’45.45” E

Imaginea 2: Partea superioară a unui zid antic drept 378 de metri lungime?
Coordonate: 74 ° 9’43.12 „S 164 ° 54’44.90” E

Imaginea 3: Un posibil bloc de piatră acoperită cu hieroglife
Coordonate: 70 ° 41’53.02 „S 68 ° 42’59.33” E