Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Aceste găuri mici şi întunecate de pe Pământ pot deschide alte dimensiuni şi lumi paralele

212

blankDacă vă plimbaţi vreodată prin pustietate și dacă daţi peste o gaură adâncă și întunecată în pământ, probabil că nu vă veţi aventura în ea, nu-i așa? La urma urmei, aveţi grijă de pielea voastră. Nu se ştie ce-i acolo şi, dacă v-aţi aventura, nu se ştie dacă mai puteţi ieşi vreodată întregi de acolo.

Mai mult decât atât, aceste mici peșteri și crevase nu reprezintă nimic deosebit; ele sunt doar formațiuni naturale de rocă care creează “buzunare” mici în întunecimea Pământului.

Însă, există unii mistici care spun că aceste găuri în Pământ pot reprezenta portaluri către alte dimensiuni, acestea fiind puncte ale unor energii telurice foarte puternice.

Vizitatorii care ajung pe acolo spun că simt o energie deosebită, iar atunci când își închid ochii, pot vedea în interior un portal plin de lumină; unii susțin că pot auzi sunete și uneori chiar muzică, motiv pentru care s-ar putea crede că în interiorul găurii există un portal pentru alte dimensiuni.

Există oameni care cred că aceste vortexuri sunt folosite pentru a călători în dimensiuni alternative. Ele sunt descrise ca fiind mase rotative de energie, care afectează oamenii care se află în interiorul acestor vortexuri…

Orgoni Crystal