Imagini fascinante de la 5 situri arheologice din lume, care demonstrează că o tehnologie avansată a existat cu mii de ani în urmă


Dacă omenirea antică avea acces cu mii de ani în urmă la tehnologii avansate, de ce n-am găsit în ziua de azi urme ale unor astfel de tehnologii? Structurile de la Sacsayhuaman, Ollantaytambo, Puma Punku, Baalbek și multe altele afișează caracteristici incredibile: blocuri masive de piatră având colțuri perfecte, tăieturi de precizie, care amintesc de tehnologia laserului de astăzi și o perfecțiune incredibilă printre pietrele montate, astfel încât nicio foaie de hârtie nu ar încăpea între ele.

În acest articol, vom arunca o privire la mai multe imagini din siturile antice Ollantaytambo, Sacsayhuaman, Puma Punku, Abusir și Baalbek (situate în America de Sud şi Orientul Mijlociu), care dovedesc faptul că multe culturi antice din întreaga lume au avut acces la tehnologii avansate, care le-au permis să taie, să transporte și să instaleze blocuri supermasive de piatră, care, în unele cazuri, cântăresc până la o sută de tone.

Dacă ne uităm la aceste imagini, observăm fără îndoială că există o similitudine fascinantă între situri. Cum este posibil să existe situri antice în Egipt care se aseamănă cu cele găsite în America de Sud? Cum este posibil ca zidurile de piatră supermasive de la Ollantaytambo (Peru) să afișeze asemănări fascinante cu ziduri vechi găsite în Egipt? Asta înseamnă că multe culturi antice au avut acces la aceleași tehnici de construcție avansate, care s-au pierdut de atunci?

Ce fel de tehnologie a oamenilor antici care au trăit la Puma Punku acum mai bine de 12.000 de ani le-a permis să creeze monumente fascinante care sfidează logica? Cum este posibil ca structuri similare să se găsească peste tot în America de Sud și chiar și în Africa?

Priviţi imaginile de mai jos şi rămâneţi fascinaţi:

Sacsayhuaman

 

Baalbek

 
Puma Punku

 
Ollantaytambo

 
Abusir

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock