Un inginer rus demonstrează că marele structuri megalitice ale lumii au fost realizate cu ajutorul unor scule şi maşinării sofisticate! Încă o dovadă că o mare civilizaţie necunoscută avansată a existat în trecutul omenirii!


civilizatie avansataA fost capabilă o veche civilizație avansată să modeleze pietrele cu ajutorul unor scule electrice avansate existente în trecutul îndepărtat? Și această civilizație avansată necunoscută a construit toate siturile megalitice din întreaga lume? Categoric da. Aceasta este concluzia lui Andrei Skliarov, un cercetător rus care are studii în inginerie mecanică și care a analizat diverse urme de scule și alte caracteristici specifice expuse în piatră, şi despre care noi credem că s-au folosit doar dălți din cupru și alte instrumente primitive.

Skliarov a introdus o scară a durităţii a diferitelor tipuri de piatră, explicând că instrumentele de lucru trebuie să fie mai grele decât materialele pe care sunt aplicate. El atrage atenția și asupra faptului că instrumentele de cupru ar necesita un abraziv, cum ar fi nisipul de cuarț, în scopul de a lucra un material mai dur, cum ar fi granitul. Cu toate acestea, presupusa folosire a unor instrumente de cupru nu este în concordanță cu rezultatele observate pe mai multe artefacte.

Iată mai jos câteva exemple de artefacte ce nu par a folosi instrumentele primitive de lucru:

Gaură în granit (Karnak):

Karnak

Urme pe Platoul Giza:

platoul Giza

Saqqara: Blocuri nivelate cu mare precizie:

Saqqara

Același tip de bloc, nivelat, suprafața decolorată datorită unei maşinării complexe:

bloc nivelat

Artefact în sudul Saqqara (tăiat cu un fel de ferăstrău circular de mare viteză):

Saqqara 2

Instrument de cotit lateral, care a lăsat o cută:

cotit lateral

Margini care se extind în jurul colțurilor (templu de granit):

margini colturi

Inginerul rus merge în detalii, explicând metodele specifice de fabricare a zidăriei şi a ajuns la concluzia că o serie de mașini sofisticate trebuie să fi fost folosite în vechime pentru a obține efectele ilustrate.

Aşadar, încă o dovadă care arată ce avansată era civilizaţia anterioară care a existat odată pe Terra, şi care nu era formată doar din nişte „sălbatici” pentru a realiza aceste monumente megalitice care s-au păstrat de-a lungul timpului…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock