Două mari cutremure au avut loc în aceeaşi zi în Oceanul Pacific! Se reactivează „Cercul de foc” sau se apropie Nibiru?


cercul-de-foc-3Ieri, pe 8 decembrie 2016, s-a produs un cutremur puternic în Oceanul Pacific, lângă coastele Californiei. Citez de pe realitatea.net:

Un cutremur puternic, de 6,8 pe Richter s-a produs joi în largul coastelor Californiei, potrivit CNN.  Seismul a fost localizat în Oceanul Pacific la 165 de kilometri vest de Ferndale. Potrivit USGS, cutremurul s-a simțit serios în zone din nordul Californiei, inclusiv la San Francisco. Seismul a avut loc înainte de ora locală 7 dimineața. Nu a fost emisă alertă de tsunami.

Tot joi, 8 decembrie 2016, s-a mai produs un cutremur în Oceanul Pacific, de data asta şi mai puternic, lângă Insulele Solomon, localizate nu foarte departe de nord-estul Australiei. Citez de pe antena3.ro:

Un cutremur de magnitudine 7.7 s-a produs joi, în largul Insulelor Solomon din sudul Pacificului, anunță presa internațională, care citează Institutul american de geofizică (USGS). Magnitudinea estimată inițial a fost de 8.0. Cutremurul a avut loc la mai puțin de 30 de kilometri de insula Makira. Valuri tsunami deosebit de periculoase sunt așteptate să se formeze de-a lungul coastelor Insulelor Solomon, Vanuatu, Papua Noua Guinee, Nauru, Noua Caledonie, Tuvalu și Kosrae în următoarele ore. La câteva minute după seism, o replică cu magnitudinea 5.5 s-a produs în aceeași zonă.

P.S. Dacă cineva crede că între aceste două cutremure nu există nicio legătură (mai ales că ele s-au întâmplat în aceeaşi zonă – Oceanul Pacific), se înşeală amarnic. Dar ce legătură poate să existe între ele? „Cercul de foc” este numele magic (vedeţi imaginea de mai jos). Cele două locaţii se află situate pe sau în apropierea aşa numitului “Cerc de Foc”, un bazin din Oceanul Pacific în care se produc cutremure şi erupţii vulcanice. Atunci când se activează “Cercul de foc”, mai multe cutremure şi erupţii puternice au loc la marginile acestui cerc.

cercul de foc

Desigur că au mai apărut şi alte teorii legate de aceste două cutremure, ca, de exemplu, folosirea armei HAARP sau apropierea planetei Nibiru de Pământ, dar eu zic că ele n-ar trebui băgate în seamă…