Descoperirea secolului XX – peste 80 de giganţi, într-o cetate dacică – a fost ascunsă de autorităţi! Giganţii au venit din Israel şi au trăit în trecut în România?


giganti descoperitiSite-ul american de conspiraţii messagetoeagle.com scrie un articol interesant despre existenţa unor schelete uriaşe descoperite în România. Despre ele, noi am mai vorbit într-un articol scris în aprilie 2014: Uriaşii din Muntenia: incredibile povestiri adevărate care nu sunt legende! În România, cât şi în întreaga lume, sunt o mulţime de dovezi care demonstrează existenţa giganţilor!Haideţi să vedem ce au scris americanii în articolul la care am făcut referire mai sus:

În timpul săpăturilor într-un mic sat din România, țăranii au găsit zeci de schelete uriașe și calendare solare preistorice create de o rasă necunoscută. Ce s-a întâmplat cu aceste oase gigant? Un om care a participat la săpăturile dezvăluie existenţa unei conspiraţii.

Giganţii n-au fost în niciun caz doar ființe mitologice. Ei au fost rezultatul unei inginerii genetice al unui grup de astronauți antici, jucând un rol foarte important pe planeta noastră. Nu este un secret faptul că rămăşiţe de giganţi au fost descoperite în întreaga lume. Este un fapt regretabil că a existat o mușamalizare masivă în descoperirea acestor schelete imense. Încă de la primele oasele gigant descoperite, acestea au fost în mod deliberat distruse, ascunse în seifuri secrete, sau pur și simplu etichetate ca oase de dinozauri.

La început, au fost ogharii…

În căutarea oaselor de giganţi, ajungem în Europa de Est, în România. Din mitologia românească noi învăţăm că Pământul a fost locuit de diferite rase umanoide în trecut. La început, Ogharii au umblat pe pământ. Cu toate acestea, ei semănau cu nişte oameni deformaţi și, până în cele din urmă, au dispărut. Au fost Ogharii poate un experiment genetic nereuşit realizat de astronauții noştri antici?

(Aici, fac o mică paranteză… nu ştiu exact la ce se referă autoarea articolului în limba engleză, atunci când se referă la „oghars”. Acest cuvânt nu se regăseşte în limba engleză. M-am gândit prima dată că autoarea se referă la agatârşi, strămoşii dacilor – vezi articolul meu Enigmaticii agatârşi, strămoşii dacilor. Dar, apoi am văzut că în limba engleză agatârşii au un cuvânt specific „agathyrsi”; în plus autoarea ne spune că „ogharii erau oameni deformaţi”, ceea ce nu era cazul agatârşilor. Într-o carte despre „Enciclopedia shivaismului” se vorbeşte despre „oghari” ca nişte călugări indieni, la fel ca şi yoginii).

După oghari, au venit giganţii!

În numeroase texte sacre antice, mituri și legende, se vorbeşte despre modalitatea în care zeii au încercat în mai multe rânduri pentru a crea ființe inteligente. Zeii noștri extratereştri au creat o serie de rase umane în timpul diferitelor epoci de timp. Povestiri istorice românești spun că, după ce au dispărut ogharii, au apărut brusc giganții. Ei s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu și au fost condamnați să moară în timpul potopului. După giganți, oamenii au început să populeze planeta. În cele din urmă, oamenii vor fi înlocuiţi cu blajini, o rasă de ființe cu statură mică, care au un suflet bun și sunt plăcuţi zeilor.

Deși multe morminte ale giganţilor au fost descoperite în întreaga lume, nu mulţi sunt oamenii care au participat la săpături și pot spune publicului cu privire la ceea ce au văzut cu ochii lor. Ioniţă Florea, care este astăzi un om bătrân, a fost implicat în mai multe săpături arheologice din Argedava, judeţul Giurgiu, România.

Giganţii = evrei?

România are o lungă tradiție de giganți. Din anumite motive, nimeni nu știe de ce, giganții au fost porecliţi evrei. O posibilă explicație ar putea fi aceea aceste ființe au venit din Israel. Misterioasa rasă pre-adamică (oamenii Didanum) a venit din Israel în România? Despre rasa giganţilor Didanum am vorbit în cadrul acestui articol, pus pe site nu demult timp: Cea mai misterioasă rasă de giganţi din lume: oamenii Didanum! Au fost ei strămoşii uriaşilor Nephilim şi Refaim?

Gigantul Novac se luptă împotriva unui dragon

Gigantul cel mai faimos țării a fost numit Novac. El a avut mai multe lupte împotriva unui dragon care a încercat să facă rău oamenilor. Novac a învins în cele din urmă balaurul, care a fugit și a lăsat o urmă pe pământ. Ioniţă Florea spune de un loc vechi numit Nucetul. Este un oraș în județul Bihor, vestul Transilvaniei, România. Numele său înseamnă nuci”. De la părinții lui, Ioniță Florea a aflat că acest loc a fost odată locuită de giganți. Pentru o lungă perioadă de timp, Ioniță Florea nu credea toate acele povești despre uriași, dar totul s-a schimbat atunci când a descoperit singur oasele foarte mari

Descoperirea a 80 de giganţi într-o cetate dacică

În 1926, o cetate dacică, care era foarte neobișnuită ca dimensiune și mult mai mare decât se aştepta, a fost descoperită în Argedava. Vasile Pârvan, arheologul responsabil cu excavarea, a fost convins că a găsit prima capitală a lui Burebista. Săpăturile au fost efectuate de mai multe ori până în anul 2000. Mai târziu, s-a dovedit că cetatea a fost, de fapt, prima cetate a lui Burebista, regele care a unit toate triburile dacice și a condus jumătate din Europa între 82 î.Hr. 44 î.Hr.

Între 1946 și 1956, arheologii și țăranii care au ajutat la săpături, au descoperit 80 de schelete de uriași. Rămășițele au fost umanoizi care aveau între 4 şi 7 metri înălţime. Ioniţă Florea, care a participat la săpături timp de trei ani, spune povestea a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la Argedava.

Mărturia cutremurătoare a celui ce a participat la săpăturile arheologice

Am început să sap aici, în 1947, cu o echipă de arheologi. Ei au angajat aproximativ 30 de persoane din sat. Am fost cel mai mic dintre toţi, fiind de doar 18 de ani. Ne-au plătit cu 400.000 de lei pe zi. Eram sărac atunci şi trebuia să muncesc. Puteam să cumpăr aproape 1 kilogram de porumb pentru acei bani. După ce am săpat la o adâncime de patru metri, am descoperit un craniu uriaș. Era de două sau de trei ori mai mare decât cel al unui om obișnuit. M-am dus și i-am spus lui Dinu V. Rosetti, unul dintre arheologi, despre descoperirea mea. De îndată ce i-am arătat craniul, toţi sătenii au fost imediat trimişi acasă, iar arheologii au continuat să sape singuri. Am văzut cum au pus oasele uriașilor într-un camion și au plecat. Nu am ştiut unde au dus scheletele şi ce s-a întâmplat cu ele.

Povestirea lui Ioniţă Florea este doar una din nenumăratele istorisiri secretizate ale oamenilor de ştiinţă, care sunt determinaţi să nege, generație după generație, dreptul de a învăța adevarata istorie a planetei noastre. Voltaire (1694-1778) a avut cu siguranță dreptate când a spus că Istoria este o minciună la care toţi sunt de acord”!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock