Încă un bancher se sinucide, aruncându-se de pe o clădire înaltă! E al 17-lea, de la începutul anului! Misterul acestor morţi a rămas neelucidat!


sinucidere zgaraie noriThierry Leyne, un antreprenor francezoisraelian care a început anul trecut o firmă de investiții cu fostul director al Fondului Monetar Internațional, Dominique Strauss-Kahn, s-a sinucis, scrie site-ul economicpolicyjournal.com. Leyne, în vârstă de 48 de ani, a sărit de la etajul 23 al unuia dintre turnurile Yoo, un complex rezidenţial de prestigiu din Israel.

Anul trecut, Leyne s-au alăturat lui Strauss-Kahn în crearea unei firme de brokeraj la Paris, intitulată Leyne, Strauss-Kahn & Partners, după ce fostul șef al FMI a cumpărat o participaţie de 20%, pentru dezvoltarea francizei de investiţii bancare a companiei lui Leyne, cu sediul în Luxemburg, Anatevka SA. Leyne a preluat Anatevka în martie 2013, înainte de asocierea cu StraussKahn.

 

P.S. Încă un bancher care se sinucide!? Acesta e al 17-lea bancher care se sinucide anul acesta, aflându-se pe o listă neagră macabră. Întreaga listă o puteţi vizualiza în cadrul acestui articol din iulie 2014: A murit al 16-lea bancher de la începutul anului! O forţă ocultă continuă să facă “curăţenie” în rândul bancherilor! Oare de ce?Misterul acestor sinucideri nu a fost lămurit nici până acum, dar deja nu se mai poate vorbi de nicio coincidenţă. Iar marea majoritate a acestor bancheri sinucigaşi se pare că preferă aruncatul de pe clădiri înalte… Parcă o forţă îi îndeamnă să se ducă acolo…


Lasă un comentariu