Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

A murit al 16-lea bancher de la începutul anului! O forţă ocultă continuă să facă „curăţenie” în rândul bancherilor! Oare de ce?

 • 5
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares

bancher sinucidere 2Care credeţi că e cea mai „mortală” meserie din lume? Condusul camioanelor? Pilotarea avioanelor? Alpinismul utilitar? Mineritul? Nu! Pur şi simplu a fi bancher e un lucru extrem de „mortal”! De ce? Pentru că, din nou, a mai murit în ultima perioadă încă un bancher. Iar isteria dispariţiei bancherilor a început din luna ianuarie 2014 (vezi articolul: Al treilea bancher care s-a “sinucis” în ultima săptămână! Şi a lucrat şi în “Federal Reserve”… O forţă ocultă îi elimină pe toţi bancherii incomozi! Ce ni se ascunde?). De data aceasta este vorba de directorul de vănzări de la Goldman Sachs, Nicholas Valtz, de 39 de ani, care a murit tragic în week-end-ul trecut, într-un „accident de kiteboarding”!? El a fost găsit mort de către membrii de familie care au mers în căutarea sa, întrucât bărbatul nu s-a mai întors dintr-o excursie de kiteboarding.

Kiteboarding-ul, un sport foarte nou, dezvoltat puternic în anii 90 a fost iniţiat, în principal, de windsurferi care-şi doreau o mai mare libertate de mişcare, mai multa viteză, posibilitatea de a aluneca pe apă şi de a zbura, în acelaşi timp.

Nicolae Valtz, un „kiteboarder începător”, a fost găsit în Golful Napeague, plutind în apă, de-a lungul coastei Long Island, potrivit poliției, care încă îi cercetează moartea. Valtz, care s-a alăturat lui Goldman Sachs în 2000, a fost promovat la funcţia de director general în 2010. Soția sa, Sashi Valtz lucrează, de asemenea, la Goldman Sachs în calitate de șef de vânzări la nivel mondial.

Aceasta este cea de-a 16-a moarte a unui bancher în ultimele luni. E clar că nu poate fi coincidenţă şi că cineva îi elimină uşor-uşor pe toţi bancherii care cunosc anumite informaţii sensibile. Iată lista completă:

1) William Broeksmit, în vârstă de 58 de ani, fost director executiv senior la Deutsche Bank AG, a fost găsit mort în locuința sa, după ce s-ar fi sinucis în South Kensington, în centrul Londrei, pe 26 ianuarie 2014.

2) Karl Slym, 51 de ani, director la Tata Motors Karl Slym, a fost găsit mort la etajul al patrulea al hotelului ShangriLa din Bangkok, pe 27 ianuarie 2014.

3) Gabriel Magee, în vârstă de 39 de ani, angajat JP Morgan, a murit după ce a căzut de pe acoperișul sediului JP Morgan din Londra, la 27 ianuarie 2014.

4) Mike Dueker, economist-şef în vârstă de 50 de ani la o bancă de investiţii din SUA, a fost găsit mort în apropiere de podul Tacoma Narrows din statul Washington.

5) Richard Talley, fondatorul instituţiei de servicii financiare American Title Services din Centennial, Colorado, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort la începutul lui februarie 2014, după ce aparent s-a împușcat cu un pistol de cuie.

6) Tim Dickenson, director de comunicare din Marea Britanie, la Swiss Re AG, a murit în ianuarie 2014, circumstanțele morții sale fiind încă necunoscute.

7) Ryan Henry Crane, un director de 37 ani ani de la JP Morgan s-ar fi sinucis, dar fără a se da niciun detaliu cu privire la moartea sa, în afară de un anunț mic necrolog apărut în Stamford Daily Voice”.

8 ) Li Junjie, un bancher în vârstă de 33 de ani din Hong Kong, a sărit de pe clădirea JP Morgan din Hong Kong, în februarie 2014.

9) James Stuart Jr, fost preşedinte al lui National Bank of Commerce, a fost găsit mort în Scottsdale, Arizona, în dimineața zilei de 19 februarie 2014. Nimeni nu ştie de ce a murit.

10) Edmund (Eddie) Reilly, în vârstă de 47 de ani, trader la Midtown Vertical Group, s-a sinucis sărind în fața trenului.

11) Kenneth Bellando, 28 de ani, trader la Levy Capital, fost analist de investiții bancare la JPMorgan, s-a sinucis sărind de la etajul 6 al apartamentului său din East Side.

12) Jan Peter Schmittmann, 57 de ani, fost preşedinte alncii olandeze ABN Amro, a fost găsit mort în casa în apropiere de Amsterdam.

13) Li Jianhua, 49 de ani, director la Comisa de Reglementare Bancară a Chinei, a murit de un brusc atac de cord.

14) Lydia M, bancher de 52 de ani, s-a sinucis, sărind de la etajul 14 al lui Banque Populaire de Paris.

15) Julian Knott, un alt bancher de 45 de ani, şi-a ucis soția ucis și apoi s-a sinucis cu o pușcă în Jefferson Township, New Jersey.

16) Nicolae Valtz, 39 de ani, director la Goldman Sachs, a murit în urma unui aparent accident de kiteboarding aparent în Golful Nepaugue din Long Island.


 • 5
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu