Un faimos cercetător şi autor crede că extratereştrii se vor întoarce pe Pământ în maxim 15 de ani! Ne vom întâlni cu „creatorii” noştrii?


extraterestri-pamantulAutorul uneia dintre cele mai populare cărți de pe planetă – „Carele zeilor” – spune că extratereştrii se vor întoarce pe Pământ în viitorul apropiat, în aproximativ 20 de ani, şi asta deoarece suntem o parte din ADN-ul lor. Dovezile de reîntoarcere a acestora pe Pământ sunt prezente peste tot în jurul nostru, împrăștiate pe tot globul, în textele antice, monumente și civilizații.

Autorul se numeşte Erich von Daniken şi, în cadrul unei prezentări, s-a folosit de o serie de imagini, clipuri video, animații pe calculator și alte elemente pentru a-şi susține afirmațiile că, în urmă cu mii de ani, înainte să apară istoria scrisă, Pământul a fost vizitat de ființe, nu de pe Pământ, ci de pe alte planete. Acum, susține el, „creatorii” noastre se vor întoarce, deoarece omenirea este aproape gata să-i întâlnească în cele din urmă.

„Extratereştrii ştiu despre noi, deoarece noi suntem o parte din ADN-ul lor. Biblia ne vorbește despre fiicele oamenilor care au relații se*xuale cu acești vizitatori, iar multe mituri și legende din întreaga lume repetă aceeași poveste. Aceste povești ne spun întotdeauna că extratereştrii se vor întoarce la noi”, spune Daniken.

Erich Von Daniken susține că, în trecutul îndepărtat, ființele extraterestre au jucat un rol extrem de important în dezvoltarea civilizației moderne. În opinia autorului, există mituri în întreaga lume, legende și texte antice, care sunt dovezi clare privind rolul zeilor jucat în dezvoltarea omenirii. Toate aceste povești și povestiri se repetă şi au același rezultat: „Într-o zi, extratereștrii se vor întoarce pe Pământ”.

În timpul prezentării de la Ancient Aliens TV, autorul spune că texte antice ca Biblia creștină, texte religioase din India și altele, fac referire la „ceruri”, care, n-ar fi nimic altceva decât o referință la spațiul cosmic. Von Daniken susține că așa-numiţii îngeri nu ar fi decât vizitatori extratereştri care provin din alte părți ale Cosmosului. Acum, după mii de ani de când extratereştrii au ajuns şi au plecat de pe Pământ, ne apropiem de momentul în care societatea noastră este pregătită să se întâlnească cu „creatorii” noştri.

Pentru asta, elita lumii (care cunoaşte acest lucru) încearcă de câţiva ani să ne pregătească pentru „marea întâlnire”…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO