Diavolul are forma unei mingi roşii de 1 metru diametru!? Întâmplarea uluitoare trăită de un ţăran român…


Binecunoscutul cercetător român din domeniul OZN-urilor şi paranormalului, Ion Hobana, ne scrie într-o carte de a sa despre o povestire pe care a primit-o de la un cititor, care pretinde că în 1945 a avut o întâlnire bizară cu un bătrân văcar.

Bătrânul văcar povestea că a avut ocazia de mai multe ori să vadă noaptea pe „necuratul”, adică diavolul. Necuratul avea forma unei mingi mari, de cca 1 m înălţime (diametru), era luminos şi avea o culoare roşiatică. Se deplasa pe câmp, aproape de sol şi avea o preferinţă pentru firul potecilor de pe câmp, alergând în general de-a lungul acestor poteci. Uneori puteau fi văzuţi doi necuraţi deodată. Când erau doi, din când în când se jucau între ei făcând mişcări iuţi de ocolire, oprire, porniri bruşte, urmăriri, etc.

Necuraţii nu făceau niciun rău Ia nimeni. Câţiva oameni au afirmat că aflându-se noaptea în drum pe câmp, la vederea necuratului, şi-au pierdut orientarea şi nu mai nimereau acasă, umblau tot în altă direcţie, abia dimineaţa dându-şi seama pe unde se aflau.

Bătrânul văcar spunea că se întâmpla ca să se afle în calea necuratului. În aceste cazuri se culca pe pământ şi se acoperea cu şuba lungă. Părul şubei se afla în exterior. Momentul trecerii necuratului îl simţea prin smulgerea pe care o făcea asupra părului şubei. Viteza cu care se deplasa necuratul permitea ca să fie văzut din timp, să stabilească dacă venea spre dânsul şi avea suficient timp ca să se culce şi să se acopere cu şuba lungă”

Ion Hobana se gândeşte dacă nu cumva acest „necurat” să fi fost nimic altceva decât un fulger globular. Într-un articol din noiembrie 2014 – În cartea sa “Straniile dimensiuni electromagnetice”, un cercetător ajunge la concluzia că “fulgerele globulare” ar putea fi forme de viaţă inteligente, ce nu se bazează pe carbon şi ADN! – vorbeam despre posibilitatea ca enigmaticele fulgerele globulare să nu fie altceva decât forme de viaţă inteligente.

Foto: pixabay.com (Commons Creative – free)