Spiritele altor fiinţe, din acest Univers sau din alte dimensiuni, se pot materializa oricând sub forma unor animale cu ochi mari


Un renumit psihiatru universitar, Bennett, în articolul ei „Marile Feline Extraterestre -Panterele Paranormale – Schimbătorii De Formă”, prezintă experienţa extraordinară a unei femei pe care o credea a fi un adevărat „medium”, având capacitatea să vadă uneori spiritele fiinţelor umane ce puteau să se materializeze în ea din alte tărâmuri si dimensiuni în orice moment.

Într-o noapte, când a intrat în bucătăria apartamentului ei din Phoenix, a fost întâmpinată de o entitate albă translucidă, cu o înălţime de 120 cm şi cu o faţă cu ochi de pisică. Avea degete lungi în formă de gheare şi picioarele din spate puternice, asemănătoare celor de cangur. Se zbârlea ca şi cum în orice moment ar fi sărit la ea, astfel că femeia s-a închis împreună cu copiii în dormitorul ei. Şi-a petrecut toată noaptea acolo în dormitor cu lumina aprinsă, rugându-se. Dimineaţa, creatura dispăruse.

Alţi cercetători, printre care dr. John Mack de la Universitatea din Harvard, cred că aceste creaturi nu sunt din alte dimensiuni, ci extratereştri care îşi schimbă forma perfect, ele apărând oamenilor în viziunile lor ca fiind animale cu ochi mari. De multe ori, sub hipnoză, martorii îşi amintesc imaginea unei căprioare, panteră, vultur sau bufniţă pentru a-şi reprima întâlnirea cu extratereştrii sau cu OZN-urile.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO