Profeţia îngrozitoare a călugăriţei Hildegarda, de acum 850 de ani: SUA se va prăbuşi şi Rusia va arunca bomba atomică!

 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

profetia hildegard razboi atomicAm arătat şi demonstrat în mai multe articole de pe acest site că SUA se află în proces de decădere liberă, iar acest lucru poate fi observat de oricine. Interesant e faptul că această profeţie a fost expusă pentru prima dată de Sfânta Hildegarda din Bingen, o stareţă germană din secolul al XII-lea, destul de celebră la vremea ei, pentru că, în afara faptului că a fondat mănăstiri, a scris tratate de medicină, dar a şi purtat corespondenţă cu diferiţi papi şi suverani. Ea a avut o activitatea religioasă frenetică, incluzând publicarea mai multor cărţi, poeme lirice, slujbe, imnuri şi pomeniri. Totodată, de-a lungul vieţii sale, Sfânta Hildegarda din Bingen a avut mai multe episoade de extaz mistic şi viziuni.

O viziune faimoasă şi repetată pe care a avut-o sfânta Hildegarda, şi care a fost numită „căderea îngerilor” este următoarea: “Am văzut o stea mare dintre cele mai strălucitoare şi frumoase, iar împreună cu ea o mulţime imensă de stele care cădeau, toate către sud… Şi, deodată, toate se distrugeau şi se transformau în cărbuni negri… şi se afundau în abis şi nu puteam să le mai văd.”

Dar, cea mai interesantă profeţie este aceea în care Sfânta Hildegarda vorbeşte despre SUA şi decăderea ei, o naţiune care a apărut abia peste 6 secole!

“Într-o zi se va ridica o mare naţiune de pe cealaltă parte a oceanului, care va fi locuită de către oameni din diverse triburi şi de provenienţă diferită”.

“De cealaltă parte a oceanului” indică clar faptul că e vorba de America. “Locuită de oameni din diverse triburi şi de provenienţă diferită” arată multiculturalitatea Statelor Unite, formată din zeci de naţiuni, strânse într-un singur loc. Cum putea să-şi dea seama călugăriţă că aşa se va întâmpla peste multe secole în viitor? E clar că viziunea ei a fost una corectă…

“Multe popoare vor fi distruse de către cutremure, furtuni şi mari puhoaie de apă, care vor provoca epidemii şi deznădăjduire. Oceanul va scufunda multe alte ţări şi, din această cauză, toate oraşele de coastă vor trăi cu spaimă şi un mare număr dintre acestea va dispărea”.

Oare la ce se referă aici? La valurile tsunami care vor apărea peste tot în lume ca urmare a prăbuşirii unui asteroid gigant în ocean? Iar aceste valuri tsunami acoperă toate oraşele de coastă din lume?

“Marea naţiune îşi va pierde coloniile din Orient din cauza tigrului şi a leului”.

SUA îşi va pierde coloniile din Orient… probabil că se referă la bazele militare americane atât din Orientul Îndepărtat (Japonia, Coreea de Sud, Filipine), cât şi la cele din Orientul Mijlociu (Arabia Saudită, Iraq etc.). “Tigrul” ar putea fi China… “leul” nu ştiu cine ar putea fi, dar ne-am putea gândi la India, sau, de ce nu, chiar la Rusia, toate aceste ţări fiind adversare ale Statelor Unite.

Un vânt puternic se va ridica din nord şi va aduce cu sine o ceaţă densă şi un praf gros, care vor umple ochii şi gâtul şi care vor face să se sfârşească măcelul şi să rămână toţi cuprinşi de o mare teamă.

Oare această ceaţă şi praf gros se referă la radiaţiile rezultatele unor bombe atomice aruncate de Rusia (pentru că provine din nord…)? Oricum, profeţia Sfântei Hildegarda rămâne una extrem de interesantă…


 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Lasă un comentariu