Cel puţin 10 lumini portocalii misterioase, apărute pe cerul nopţii, produc furori în Japonia! Oficialităţile habar n-au ce sunt…


lumini portocalii JaponiaConform lui Okinawa Times, pe 23 ianuarie 2014, în Japonia, în apropierea portului ce aparţine de oraşul Naha Tondo, au fost observate, în formaţie, 10 sau mai multe lumini portocalii, după care şi-au schimbat formaţia cu 15 minute înainte să dispară… aceste lumini fiind observate de mai mulţi martori. În videoclipul de la finalul articolului se pot observa aceste lumini ciudate.

Miyaji Takeshi, directorul Observatorului Insulei Ishigaki a declarat ziarului: “Aproape în acelaşi timp, un meteorit a intrat în atmosferă cu o viteză mare. Acest meteori a fost vizibil de pe pământ, dar eu cred că, deşi luminile au fost vizibile în acelaşi timp cu intrarea meteoritului în atmosferă, ele nu fac parte din meteorit, aşadar nu constituie un fenomen astronomic.”

Orice ar fi fost aceste lumini, ele nu par a avea o origine artificială şi, până în prezent, nu a fost oferită nicio explicaţie oficială. Unii cititori cred că ar putea fi vorba de luminile unui elicopter, ceea ce n-ar fi exclus, dar e puţin probabil. Alţii zic că e vorba de binecunoscutul proiect „Blue Beam”, prin care americanii creează cu ajutorul sateliţilor tot felul de imagini şi lumini pe cer, pentru ca noi să fim înşelaţi şi manipulaţi. Desigur, n-am putea exclude definitiv nici versiunea prezenţei unor OZN-uri în formaţie…

Oricum, acest videoclip a fost amplu dezbătut şi urmărit în Japonia, la ora când scriu eu acest articol (27-01-2014, ora 14 aproximativ), existând peste 1.000.000 de vizualizări, în doar 3 zile de la publicare.

Aştept şi părerile voastre!


Lasă un comentariu