Dezvăluiri incendiare ale unor oficiali: 4 specii extraterestre se află în contact acum cu noi, oamenii!


specii extraterestre 2Credeţi în inteligenţa extraterestră? Cum rămâne cu ideea că extratereştrii nu doar că există, dar ei se şi află în contact cu Pământul, în prezent?

Oamenii de ştiinţă au descoperit deja 2.000 de exoplanete în galaxia noastră, doar 500 fiind descoperite în acest an. Unele dintre aceste planete sunt potențial potrivite pentru viață, având condițiile pentru a sprijini viaţa: oxigen, carbon şi apă. De aceea, este foarte probabil ca Universul să fie plin de viață, mai ales atunci când ia în considerare faptul că există aproximativ 100 de miliarde de galaxii în Universul nostru.

Unii oameni ar putea crede că este imposibil ca extratereștrii s-ar putea să existe, iar dacă ar exista, ar fi imposibil ca aceştia să fie în măsură să călătorească ani-lumină pentru a ne vizita. Dar gândiţi-vă la asta: Pământul nostru are doar 4 miliarde de ani vechime, într-un Univers care este în vârstă de 14 de miliarde de ani. N-ar putea o specie extraterestră să fie nai avansată ca noi cu 2 sau 3 miliarde de ani? Au existat diverse cazuri de răpiri extraterestre ale unor oameni, ce nu pot fi negate.

Fostul ministru al Apărării Naționale al Canadei, Paul Hellyer, a dezvăluit despre informaţiile secrete pe care guvernanţii le ştiu cu privire la existenţa extratereştrilor. El a explicat faptul că există peste 80 de specii de extratereştri, dintre care 4 au făcut contactul direct cu noi, oamenii. Iar acestea 4 sunt:

1) Essassani – care au 1,5 metri înălţime şi care trăiesc pe o planetă aflată la 500 de ani-lumină distanţă faţă de noi (vedeţi articolul: Faceţi cunoştinţă cu extratereştrii Essassani! Ei trăiesc pe o planetă verde, minunată, care se află la 500 de ani-lumină distanţă faţă de Pământ! Acolo totul e gratuit!).

2) Yahyel – o specie superbă și grațioasă de ființe extraterestre hibride, ce au aspectul unui personaj angelic din desenele animate japoneze (anime) – vedeţi articolul: În spatele Facebook-ului s-ar afla extratereştrii Yahyel!? N-am cum să cred aşa ceva…)

3) Extratereştrii de pe Sirius – ce  trăiesc cu 300-500 de ani în viitor și sunt cu zeci de mii de ani mai avansaţi și mai evoluaţi decât rasa noastră (citiţi mai multe aici: Iată-i pe sirieni, extratereştrii de pe Sirius, foarte asemănători cu “Na-vi” din mega-producţia “Avatar”! Ei ne-au creat pe noi, oamenii!?).

4) Pleiadienii – extratereştri înalţi, foarte frumoşi, cu părul blond şi ochi albaştri.


Lasă un comentariu