Faceţi cunoştinţă cu extratereştrii Essassani! Ei trăiesc pe o planetă verde, minunată, care se află la 500 de ani-lumină distanţă faţă de Pământ! Acolo totul e gratuit!

 • 15
 •  
 •  
 •  
  15
  Shares

EssassaniVă prezint o specie ciudată de extratereştri, mai puţin cunoscută, cu numele de Essassani. Ei trăiesc pe planeta cu aceeaşi nume (Essassani), situată la 500 de ani-lumină faţă de planeta noastră, în direcţia constelaţiei Orion. “Essassani” înseamnă în limba lor “locul luminii vii”.

Nu sunt prea înalţi, fiind chiar mai mici ca oamenii… au doar 1,5 metri. Doar femelele Essassani au păr (nu şi masculii), dar, în cazul acesta, părul lor este alb. Capul lor nu este atât de mare şi de disproporţionat ca la alţi extratereştri; nasul lor este redus, iar gura este mult mai mică decât cea a oamenilor. În schimb, ochii lor sunt mari şi negri.

Ei trăiesc într-o perioadă echivalentă secolului 23 al nostru, aşadar sunt mai avansaţi ca noi cu cel puţin 2 secole. Planeta lor este mai mică decât Terra, iar gravitaţia acestei planete este de aproximativ 85% din cea a planetei noastre. Perioada de rotaţie a planetei Essassani este puţin mai mare decât a noastră (25 de ore); dar, întrucât planeta lor este situată ceva mai departe faţă de steaua lor (193 de milioane de km, faţă de 150 de milioane de km – distanţa dintre Soare şi Pământ), anul lor este de 454 de zile. Steaua lor fiind mai caldă decât Soarele, compensează distanţa mai mare. Înclinaţia planetei extraterestre este de 3-4 grade, ceea ce îi oferă o temperatură constantă în tot timpul anului.

Extratereştrii Essassani trăiesc în jur de 300 de ani. Ei mor în mod conştient, chiar cu ochii deschişi. După ce mor, nu există o descompunere a trupului lor; acesta, se converteşte instantaneu în energie universală.

Pe planeta Essassani nu sunt structuri majore; ea este foarte verde, arătând asemenea unui parc. Sunt 250 de milioane de extratereştri Essassani care trăiesc în oraşe tip navă, supravaţa planetară fiind utilizată doar în scopuri recreaţionale. Oraşele tip navă pot atinge până la 16 km lungime.

Societatea de pe planeta Essassani este una tare bizară pentru noi, oamenii. Acolo nu există guverne; Essassani acţionează mai multe prin reţele, pe baze individuale sau pe grupuri. Indivizii sau grupurile Essassani oferă servicii în asemenea maniere, astfel încât sistemul barter sau monetar nu mai este necesar – totul este gratuit!

 Sursa: cartea lui Noel Huntley –Engaging the Extraterrestrials: Forbidden History of ET Events, Programmes and Agendas”.

 


 • 15
 •  
 •  
 •  
  15
  Shares

Lasă un comentariu