Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Cu mii de ani în urmă, pe Terra se construiau nave spaţiale care puteau ajunge pe alte planete sau pe alte stele – ne spun vechile texte indiene


Scrieri sacre hinduse (Rig Veda) de la jumătatea mileniului al II-lea î.Ch. prezintă aparate de zbor mai grele decât aerul. Ele se numeau „Vimana”, iar descrierea lor este impresionantă. Astfel, trei mii de versete cuprind informaţii despre construcţia aeronavelor, tehnici de pilotaj şi secrete excepţionale, cum ar fi cele de a construi nave care nu pot fi rupte, sparte, distruse de foc, ori în alt mod (de exemplu, de a auzi conversaţiile, ori de a recepţiona imagini din interiorul Vimanelor duşmane).

Vimanele par să fi avut nişte extraordinare abilităţi. Prin tehnica Goodha, nava putea deveni invizibilă pentru inamici, iar Pralaya înseamnă transmiterea unei energii printr-un tub cu cinci ţevi, prin care distrugea cataclismatic totul. Paroksha determina paralizarea navelor inamice, iar Taara însemna posibilitatea Vimanei de a se ascunde de inamic. Ropanara era tehnica prin care nava îşi modifica mărimea pentru a crea confuzie adversarului.

În alte texte se spune următoarele: „Atunci când Maharaja Ohruva a trecut prin spaţiu, el a văzut cum treceau toate planetele sistemului solar, iar pe drum a văzut toţi semizeii în Vimanele lor“.

Pe Terra s-ar fi construit nave ce ajungeau pe alte planete – Sariamandala – sau spre stele – Nahasatramandala -, care aveau dimensiuni uriaşe. Alte texte ne vorbesc despre nave pe orbita circumterestră, ce puteau efectua escale pe Lună.


Lasă un comentariu