Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O interpretare „bombă” a Genezei din Biblie: cei 22 de „invadatori cosmici” care au venit pe Terra în urmă cu zeci de mii de ani

  •  
  •  
  •  
  •  

blankScriitorul american Timothy Green Beckley, specializat în OZN-uri şi extratereştri, are o teorie interesantă privind Geneza din Biblie. Astfel, conform domniei sale, la începutul Pământului invadatorii din spaţiu au venit iniţial din 22 de locaţii diferite locuite în exterior. Numele conducătorilor din fiecare din acest loc din spaţiu extern care a condus mulţimea de oameni către Pământ sunt după cum urmează: 1. Samyaza, 2. Urakabarameel, 3. Akibeel, 4. Tamiel, 5. Ramuel, 6. Danel, 7. Azkeel, 8. Sarakuyal, 9. Asael, 10. Armers, 11. Batrael, 12. Anane, 13. Zavebe, 14. Samsaveel, 15. Etrael, 16. Turel, 17. Yomyael, 18. Arazyal, 19. Atnzarak, 20. Barkayal, 21. Barkayal Tamiel, 22. Asaradel. (Cartea lui Enoh, capitolele 7 şi 8).

Exact câţi urmaşi a adus fiecare conducător cu el pe Pământ nu este cunoscut, dar, în orice caz, şi-au materializat corpurile lor exact ca oamenii de pe Pământ şi s-au căsătorit cu femeile de pe Pământ. Copiii acestor invadatori erau denumiţi „giganţi”, mulţi dintre ei având malformaţii, cu şase degete la mâini şi şase degete la picioare. (1 Cronici 20:6) Nu spunem că toţi descendenţii acestora aveau malformaţii, dar majoritatea dintre ei era. Era fără îndoială o rasă de giganţi de 3 sau 4 metri înălţime şi, de asemenea, o rasă de pigmei produsă prin împerecherea acestor oameni din spaţiul extern cu femeile de pe Pământ. Prima generaţie a acestor oameni nu era sterilă, dar există evidenţe că cei din a doua generaţie erau hibrizi sterili care nu se puteau reproduce.

Împerecherea şi amestecul invadatorilor din spaţiul extern cu femeile de pe Pământ a continuat pentru 1.656 ani; aceasta este de pe vremea când Adam a părăsit Grădina Edenului până la sfârşitul zilelor lui Noe. (Geneza 5:1-32) Toţii locuitorii Pământului au devenit sterili pentru 100 de ani înainte de potop. Ultimii copii născuţi pe Pământ înainte de potop au fost fii tripleţi ai lui Noe: Sem, Ham şi Iafet. Ei erau născuţi la a 500-a aniversare a lui Noe. (Geneza 5:32).

Din acele timpuri până la potop niciun copil nu a fost născut pe Pământ. Prin urmare, nici o persoană de pe Pământ nu s-a înecat în potop până la vârsta de 100 de ani, pentru că niciun copil nu a fost născut pentru 100 de ani. Întâmplător, în treacăt, trebuie constatat că degenerarea Pământului înainte de potop a fost de nedescris. Nu numai că oamenii din spaţiul extern s-au încrucişat cu femeile, dar şi bărbaţii au fost corupţi cu animale, de asemenea, „căci orice făptură îşi stricase calea pe pământ”. (Gen. 6:12).

Oamenii din spaţiu care au invadat Pământul – îngeri căzători – împreună cu hibrizii lor descendenţi, care erau giganţi şi pigmei, au fost trimişi în interiorul Pământului chiar înainte de potop. Mai târziu, la intervale diferite de la potop, unii dintre oamenii de la suprafaţă au fost alungaţi în interiorul Pământului. „Pământul şi-a deschis gura şi i-a înghiţit, pe ei şi casele lor. Şi s-au coborât astfel de vii în Locuinţa morţilor, ei şi tot ce aveau; pământul i-a acoperit de tot şi au pierit din mijlocul adunării.” (Numeri 16:32-33)


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal