Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Extratereştrii au lăsat o femeie însărcinată, după care i-au extras fătul. Sunt ei în căutarea unor descendenţe sanguine?

  •  
  •  
  •  
  •  

În 1983, o femeie (să-i spunem Kathie Davis – nu aceasta e numele ei adevărat, dar, pentru a fi protejată, a avut parte de un alt nume) susţine că a trăit o experienţă traumatizantă de întâlnire cu extratereştrii. Aceste întâlniri au avut loc în 1983, în Copley Woods, la marginea oraşului Indianopolis (SUA), când tânăra avea 23 de ani. În zonă, electricitatea prezenta curioase fluctuaţii de tensiune şi, într-o dimineaţă, familia Davis descoperi în grădină o zonă mare circulară, arsă, unde nu a mai crescut nimic ulterior. Kathie avu un vis în care doi „omuleţi” cu pielea „de un alb murdar, aproape cenuşiu” şi cu ochii „negri de culoarea cernelii, aproape lichizi” i-au făcut o vizită. Ei i-au dăruit o cutie de o culoare întunecată cu o lumină roşie deasupra, apoi au plecat spunând că vor reveni.

Kathie intrase în contact, încă din copilărie, cu mici creaturi venite din alte lumi, care au examinat-o minuţios. În timpul ultimei vizite, care a avut loc – în noaptea în care grădina a fost arsă – „omuleţii” i-au înfipt lui Kathie un ac în ureche până a simţit o durere vie. E posibil că îi fusese implantat un sistem minuscul, permiţând astfel extratereştrilor să o urmărească. Cicatricele, pe una din gambe şi cele ale altor membri ai familiei, ar fi putut reprezenta incizii în vederea prelevării unor eşantioane de celule. Aceste cicatrice sunt frecvente la persoanele pretinzând că au intrat în contact cu extratereştrii.

Kathie a mai povestit, de asemenea, că a rămas însărcinată în adolescenţă, dar, după trei luni, a constatat că sarcina dispăruse fără nicio urmă, deşi medicul său era sigur, la vederea primelor analize de sânge şi urină, că nu era vorba de o sarcină falsă. Sub hipnoză, Kathie a povestit că extratereştii i-au practicat o delicată operaţie ginecologică ce îi declanşase o sarcină. Câteva luni mai târziu, ei au revenit (de unde?) şi-au extras fătul; ea şi-a mai amintit că i-a rugat să nu-i ia copilul.

Ulterior, Kathie s-a căsătorit şi a dat naştere, fără complicaţii, la doi băieţi. Extratereştrii au revenit mai târziu şi i-au arătat o creatură feminină semănând mai mult cu un om. În cursul alteia din vizitele lor, ei i-au dat să ţină în braţe un bebeluş, ridat, cu pielea cenuşie. Aparent, se pare că era vorba de un bebeluş „supradotat”. Ea l-a strâns instinctiv în braţe, în timp ce extratereştrii o urmăreau foarte atent. E posibil ca omuleţii voiau să ştie cum îşi cresc oamenii copiii, căci extratereştrii nu prea cunosc afecţiunea.

Oare extratereştrii erau în căutarea anumitor descendenţe sanguine? Căci s-au mai înregistrat în lume şi alte cazuri asemănătoare. Poate că extratereştrii practică încrucişări pentru a obţine o forţă şi o aptitudine proprii diversificării, pe care rasa lor le-ar fi pierdut.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu