“Animal Planet” ne prezintă o filmare şocantă din 1962, în care e posibil să apară “Bigfoot”, “creatura zăpezii”

219

Emisiunea de pe postul “Animal Planet”, intitulată “Finding Bigfoot”, adică “Găsindu-l pe Bigfoot” a difuzat zilele trecut un episod foarte interesant. Echipa de filmare a ajuns recent în Colorado pentru a trece în revistă un film vechi de 50 de ani, filmat în 1962, care prezintă o creatură ciudată. Acest film precede cu 5 ani faimoasa filmare din 1967 intitulată “Patterson-Gimlin Bigfoot”.

Surprins pe peliculă de tatăl lui Gary Bouvier, filmul prezintă o mare creatură umanoidă care se plimbă prin zăpadă. Misterioasa fiinţă sare din bolovan în bolovan pe un deal pietros. Familia Bouvier a păstrat secretul acestui film timp de o jumătate de secol.

Povestea lui Gary Bouvier e interesantă; dovada filmului este copleşitoare şi e total diferită faţă de filmarea “Patterson-Gimlin Bigfoot” din 1967. Filmul este tremurat şi nefocalizat, dar cu siguranţă putem observa o creatură care se plimbă prin zăpadă. Dacă se dovedeşte a fi autentică, poate fi considerată prima filmare cu “creatura zăpezilor”.

Concluzia episodului de pe “Animal Planet”: nu se poate spune cu siguranţă dacă Bigfoot există în videoclipul din 1962, sau dacă e vorba doar de un om mai masiv care sare de pe un bolovan pe altul. Voi ce credeţi?