Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un bărbat îşi poate roti capul aproape la 180 de grade, asemenea unei bufniţe! Ce om e ăsta!?

1097

blankUn videoclip ciudat care a devenit recent viral pe TikTok arată talentul unic al unei persoane de a fi foarte flexibilă. Unii oameni sunt mai flexibili decât alții; cu toate acestea, sunt foarte puțini cei care pot face ceea ce este capabil acest om. Un scurt videoclip în care acea persoană își arată abilităţile sale neobișnuite i-a lăsat pe mulți privitori cu gura căscată.

Videoclipul, care de atunci a devenit viral pe Internet, îl arată pe un bărbat care se ține de cap cu ambele mâini și îl rotește, astfel încât fața îi ajunge la spate. Mai mulți utilizatori de social media au comparat cascadoria cu o secvenţă din filmul de groază “The Exorcist” (“Exorcistul”).

Potrivit dr. Simran Deo, foarte puțini oameni au capacitatea de a face așa ceva. “Bănuiesc că există foarte puține persoane care pot face acest lucru cu adevărat, dar unul dintre motivele pentru care ar putea face acest lucru se datorează articulațiilor hipermobile sau tulburărilor țesutului conjunctiv”, a declarat el. “Atunci când mușchii, ligamentele și tendoanele sunt mai întinse, articulațiile se pot îndoi mai mult decât ar fi în cazul persoanelor normale.”

Este suficient să spunem, totuși, că aceasta este o cascadorie pe care cu siguranță nu aţi dori să o încercați acasă.

blankPuteţi vedea videoclipul  AICI.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): ladbible.com

Orgoni Crystal