O lumină albastră tare bizară ce ieşea de sub apele oceanului, precum şi un umanoid submarin au fost surprinşi într-un videoclip filmat în Puerto Rico


În Puerto Rico, într-o zonă cunoscută sub numele de „Bridges Surf Beach”, s-a întâmplat ceva neobişnuit. Este un loc de făcut surfing extrem de popular. Ei bine, în urmă cu câteva săptămâni, câţiva pescari au observat un fenomen bizar. La câţiva zeci de metri de barca lor, ei au observat o lumină albastră ciudată, venind din fundul mării.

Încercând să-şi dea seama ce-ar putea fi cu acest obiect submarin ce dădea o lumină albastră, pescarii au încercat să se apropie precaut de el. În videoclipul care a fost filmat cu această ocazie, şi care îl puteţi vedea la finalul acestui articol, se aud pescarii spunând în limba spaniolă: „Nu te apropia prea mult!”, „Ce extraordinar este”.

Pescarii, uimiţi de ce vedeau în faţa ochilor lor, s-au apropiat cât se poate de mult de acea lumină albastră. Ei observă, la un moment dat, ceea ce pare a fi o creatură submarină, ce iese din acea lumină albastră. Pescarii spun: „Uită-te ce-i acolo!”, „Ce naiba este?” „Era acolo, nu?”

Priviţi mai jos videoclipul şi constataţi şi singuri ce-ar putea fi…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock