Martor şocat în Triunghiul Bermudelor: „Orizontul dispăruse şi nu puteam vedea unde ne aflăm”…

  •  
  •  
  •  
  •  

Pasionaţii de mistere cunosc deja cazurile de dispariţie de avioane şi nave din Triunghiul Bermudelor (despre acest subiect, oricum am discutat de mai multe ori pe site). Iată acum o poveste relatată de un martor care s-a aflat în Triunghiul Bermudelor.

„Ne întorceam de la Puerto Rico spre Fort Lauderdale. Remorcam de trei zile o barjă goală, a cărei încărcătură fusese nitratul de petrol. Ne aflam la bordul lui «Good News», un remorcher de 18, 6 metri lungime şi cu motoare de 2000 CP. Barja pe care o remorcam cântărea 2500 tone şi se afla la capătul unei parăme lungi de 300 de metri.

Era o după-amiază cu vreme bună şi cer limpede. Mă dusesem în cabina mea, situată în partea din spate a punţii, dar după câteva minute am auzit un vacarm nemaipomenit. Am ieşit pe punte şi am urlat ce se întâmplă. Primul lucru la care m-am uitat a fost busola, care se învârtea în sensul acelor de ceasornic. Nu era niciun motiv să se întâmple lucrul acesta, dar eram sigur că trebuie să fie ceva serios. Apa părea că se năpusteşte din toate direcţiile. Orizontul dispăruse şi nu puteam vedea unde ne aflăm. Acel ceva care se petrecea ne furase, prădase sau împrumutase toată energia din generatoare. Toate echipamentele şi aparatele încetaseră să mai producă energie electrică.

Am pornit cu toată viteza înainte. Nu vedeam unde mergeam, dar voiam să ies de acolo cât mai repede cu putinţă. Ceva parcă încerca să ne tragă înapoi, dar nu reuşea să o facă. Când am scăpat de acolo, parcă ieşisem dintr-o pâclă deasă. Afară, parâma era perfect întinsă, însă la capătul celălalt nu se vedea nimic, pentru că totul era învăluit într-o ceaţă de nepătruns. Am alergat pe puntea principală şi am tras, iar blestemata de barjă a ieşit din pâclă, dar în nicio altă parte nu existau urme de ceaţă. De fapt, puteam vedea până la o distanţă de 18 km. În zona ceţoasă în care se afla barja, apa era agitată, cu toate că valurile nu erau mari”.

Foarte interesantă această afirmaţie „Orizontul dispăruse şi nu puteam vedea unde ne aflăm”


  •  
  •  
  •  
  •  
WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner