Un monstru ce semănă cu o creatură extraterestră plutea pe Oceanul Indian! Dar apoi, misterul a fost desluşit de pescarii care l-au descoperit…


balena moartaLa început, Mark Watkins, pescar de meserie, care se afla în Oceanul Indian, a crezut că obiectul imens plutitor, pe care l-a văzut pe mare, ar fi o navă răsturnată sau poate un balon cu aer cald care s-a prăbușit. Dar, pe măsură ce s-a apropiat de obiect, el şi-a dat seama că era vorba de cadavrul unei creaturi mari. Iar creatura semăna cu una extraterestră…

Însă nu era vreun extraterestru! Ci era corpul unei balene, care a devenit în mod ciudat umflat și plutea în jurul Oceanului Indian, lângă Australia de Vest. Mark, în vârstă de 36 de ani, a declarat: „Stomacul îi era plin de gaze, aşa că plutea în sus. Când ne-am apropiat, ne-am dat seama că trebuia să fie o balenă moartă, din cauza mirosului.”

Pescarul a mai declarat unei agenţii australiene de presă că n-a mai văzut așa ceva în viaţa sa. Imaginile pe care le-a luat balenei arată pielea animalului atât de mult întinsă, încât se pare că creatura moartă e pe cale să explodeze.

Înainte de a se întoarce la mal, Mark a observat că balena s-a dezumflat, întrucât rechinii au devorat bucăți din cadavru.

Sursa: Daily Star


Lasă un comentariu