Un senzaţional „nor inteligent” a fost filmat şi publicat pe YouTube. Ce poate fi!?


Am văzut anii trecuţi, de când sunt pasionat de lumea aceasta a paranormalului (de peste 30 de ani) o mulţime de videoclipuri cu fenomene mai mult sau mai puţin in(explicabile). Dar videoclipul acesta (îl puteţi urmări AICI) este poate cel mai inexplicabil din toate pe care le-am vizionat până acum.

Nu ştiu nimic despre videoclip… a apărut pe 15 august 2020 pe un canal de YouTube de limbă portugheză, denumit „Admiradores do universo”. Nu se cunoaşte locaţia, dar nici când a fost făcută filmarea.

Despre ce e vorba? Prima dată pare a fi un nor alb obişnuit, însă acest „nor” se mişcă ciudat (cu o viteză mare, la un moment dat), îşi schimbă forma, dar şi culoarea (devine mai cenuşiu), numai nor natural nu se poate spune că este. Aşadar, pare a fi mai degrabă un OZN, deghizat sub forma unui nor. Priviţi mai jos, capturile pe care le-am extras din videoclip… în doar un minut şi jumătate, „norul” îşi schimbă formele şi poziţiile… ceea ce ar trebui să vă convingă că ar fi ceva supranatural acolo.

Am mai scris pe site teoria conform căreia unele OZN-uri se ascund sub forma unor nori, acest lucru demonstrând că ele ar putea proveni din alte dimensiuni, deghizându-se bine în lumea noastră.

blankblankblankblankSursa: videoclip YouTube


Lasă un comentariu