Un senzaţional „nor inteligent” a fost filmat şi publicat pe YouTube. Ce poate fi!?


Am văzut anii trecuţi, de când sunt pasionat de lumea aceasta a paranormalului (de peste 30 de ani) o mulţime de videoclipuri cu fenomene mai mult sau mai puţin in(explicabile). Dar videoclipul acesta (îl puteţi urmări AICI) este poate cel mai inexplicabil din toate pe care le-am vizionat până acum.

Nu ştiu nimic despre videoclip… a apărut pe 15 august 2020 pe un canal de YouTube de limbă portugheză, denumit „Admiradores do universo”. Nu se cunoaşte locaţia, dar nici când a fost făcută filmarea.

Despre ce e vorba? Prima dată pare a fi un nor alb obişnuit, însă acest „nor” se mişcă ciudat (cu o viteză mare, la un moment dat), îşi schimbă forma, dar şi culoarea (devine mai cenuşiu), numai nor natural nu se poate spune că este. Aşadar, pare a fi mai degrabă un OZN, deghizat sub forma unui nor. Priviţi mai jos, capturile pe care le-am extras din videoclip… în doar un minut şi jumătate, „norul” îşi schimbă formele şi poziţiile… ceea ce ar trebui să vă convingă că ar fi ceva supranatural acolo.

Am mai scris pe site teoria conform căreia unele OZN-uri se ascund sub forma unor nori, acest lucru demonstrând că ele ar putea proveni din alte dimensiuni, deghizându-se bine în lumea noastră.

Sursa: videoclip YouTube

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock