O femeie-martor s-a speriat de moarte după ce a văzut mai mulţi oameni care păreau „îngheţaţi în timp”, ca într-o transă…


Imagine: videoclip YouTube + prelucrare proprie

Aţi văzut vreodată filmul SF „Întâmplarea” („The Happening”), cu Mark Wahlberg şi Zooey Deschanel, în care la un moment, într-o secvenţă care se desfăşoară într-un parc din oraşul Philadelphia, oamenii se opresc brusc din activităţile lor, de parcă ar fi îngheţat? Iar totul s-ar datora unei neurotoxine criptice, care îi afectează pe majoritatea oamenilor.

Ei bine, dacă e să ne luăm după videoclipul acesta postat pe YouTube AICI, pe canalul ViralHog, se pare că o femeie a fost martorul unei secvenţe asemănătoare în lumea reală! Iată ce declară martorul:

„Mă aflam cu familia la Cascada Niagara. Eram în maşină şi în jurul nostru se afla peste tot o mulţime de oameni, care priveau ciudat. N-am văzut în jur camere de filmat sau echipe cinematografice. Mai mulţi oameni păreau să fie mai în vârstă. Părea să fie ceva legat de controlul minţii, care m-a speriat foarte mult. Am plecat imediat, pentru că nu ştiam ce se întâmplă”.

Într-adevăr, dacă ne uităm în videoclipul YouTube postat, observăm mai mulţi oameni, împrăştiaţi în diferite locuri, care păreau nemişcaţi, îngheţaţi. S-a oprit timpul pentru ei? Iar dă greş Matrix-ul în care ne aflăm? S-a făcut în secret un experiment de control al minţilor oamenilor? Habar n-am…

Videoclipul YouTube îl puteţi viziona AICI.

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube