O femeie-martor s-a speriat de moarte după ce a văzut mai mulţi oameni care păreau „îngheţaţi în timp”, ca într-o transă…


Imagine: videoclip YouTube + prelucrare proprie

Aţi văzut vreodată filmul SF „Întâmplarea” („The Happening”), cu Mark Wahlberg şi Zooey Deschanel, în care la un moment, într-o secvenţă care se desfăşoară într-un parc din oraşul Philadelphia, oamenii se opresc brusc din activităţile lor, de parcă ar fi îngheţat? Iar totul s-ar datora unei neurotoxine criptice, care îi afectează pe majoritatea oamenilor.

Ei bine, dacă e să ne luăm după videoclipul acesta postat pe YouTube AICI, pe canalul ViralHog, se pare că o femeie a fost martorul unei secvenţe asemănătoare în lumea reală! Iată ce declară martorul:

„Mă aflam cu familia la Cascada Niagara. Eram în maşină şi în jurul nostru se afla peste tot o mulţime de oameni, care priveau ciudat. N-am văzut în jur camere de filmat sau echipe cinematografice. Mai mulţi oameni păreau să fie mai în vârstă. Părea să fie ceva legat de controlul minţii, care m-a speriat foarte mult. Am plecat imediat, pentru că nu ştiam ce se întâmplă”.

Într-adevăr, dacă ne uităm în videoclipul YouTube postat, observăm mai mulţi oameni, împrăştiaţi în diferite locuri, care păreau nemişcaţi, îngheţaţi. S-a oprit timpul pentru ei? Iar dă greş Matrix-ul în care ne aflăm? S-a făcut în secret un experiment de control al minţilor oamenilor? Habar n-am…

Videoclipul YouTube îl puteţi viziona AICI.

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO