Un obiect uriaş misterios traversează sistemul nostru solar, cu o viteză fantastică, iar NASA păstrează tăcerea…


Imagine: captura videoclip YouTube

În urmă cu câteva zile în urmă, sonda spațială NASA STEREO-A H2 (cea care se ocupă cu observarea de la distanţă a Soarelui nostru) a capturat imagini ale unui obiect imens misterios, care zboară în arc prin spațiul cosmic din apropierea Soarelui.

Nu este prima dată când obiecte zburătoare neidentificate au fost depistate într-o zonă din apropierea Soarelui și, deși NASA este conștientă de aceste OZN-uri care se „plimbă” efectiv în jurul Soarelui, nu vrea niciodată să vorbească despre asta. Iar dacă uneori se insistă cu întrebările, răspunsul clasic va fi acesta: e vorba doar de „artefacte obişnuite” dată de camera navei spaţiale STEREO.

Dar, dacă veţi urmări videoclipul YouTube AICI, veţi observa un obiect cosmic gigantic care călătorește prin sistemul nostru solar cu o viteză incredibilă.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube

Imagine: captura videoclip YouTube
ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock