„Ochii reptilieni” observaţi la o actriţă germană au creat mari controverse pe Internet în rândul conspiraţioniştilor


O emisiune în direct a a actriţei de comedie germane Carolin Kebekus, difuzată pe 21 mai 2020, a stârnit multe controverse pe rețelele de socializare, deoarece actrița arată la un moment dat cum ochii ei își schimbă forma, la fel ca cei ai reptilelor, la un moment dat părând albi și având apoi o linie subţire în mijloc. Desigur, conspiraţioniştii au sărit în sus şi cred că astfel femeia şi-a dezvăluit astfel, fără să vrea, „adevărata ei natură reptiliană”.

Observaţi videoclipul de pe YouTube de la finalul articolului, şi trageţi singuri concluzia ce e cu acei ochi „ciudaţi” observaţi la actriţă. De asemenea, priviţi şi capturile de pe videoclip, ce apar în imaginile următoare:

Încă din cele mai vechi timpuri, de când omenirea a păstrat o istorie a existenței sale, au existat legende despre existenţa unei rase umanoide de șerpi. Aceste mituri ne spun despre o rasă misterioasă de fiinţe reptiliene, cu puteri supraomenești, care a coborât din ceruri pentru a participa la crearea omenirii și pentru a ne învăţa științele, a ne împărtăși cunoștințele interzise, a impune o ordine socială și pentru a ne veghea asupra dezvoltării noastre.

Subiectul reptilienilor a devenit popular în zilele noastre, de când conspiraţionistul David Icke a spus că unele ființe umane de pe Terra nu sunt normale ca şi noi oamenii și sunt, de fapt, reptilieni. Deci, este posibil ca noi să fi evoluat din reptilieni?

 


Lasă un comentariu