Într-un videoclip halucinant, un bărbat susţine că ar fi descoperit locaţia unui aşa-zis tunel misterios din Munţii Bucegi


Într-o postare pe un grup de Facebook – „Dosarele extratereştrilor” – un utilizator prezintă un filmuleţ YouTube, făcut recent în Munţii Bucegi, în care (susţine el) ar fi descoperit locaţia primului tunel care ar duce către interiorul Munţilor Bucegi, tunel care ar fi fost acoperit de autorităţi în mare secret.

Pentru cei interesaţi de paranormal şi conspiraţii, povestea este cunoscută: Radu Cinamar (pseudonimul unui autor pe care nimeni nu-l cunoaşte, deşi unii spun că ar fi parapsihologul Vasile Rudan, decedat în 2021), a scos în anii 2000 celebra carte „Viitor cu cap de mort”, în care vorbeşte despre o aşa-zisă descoperire în Munţii Bucegi – un tunel care ar duce către „Marea Galerie” şi „Sala Proiecţiilor”, locuri în care s-ar găsi ascunse multe secrete ale omenirii. Interesant că, din acest punct de vedere, totul se aseamănă cu „Amfiteatrul Înregistrărilor Eterne” al lui Edgar Cayce, care spunea că una din aceste locaţii se găseşte sub piramidele egiptene.

Acum, revenind la videoclipul de pe YouTube, autorul merge pe un drum forestier, în Poiana Ţapului, şi ajunge la baza unui munte, el susţinând că aici s-ar fi aflat un prim tunel, care ar fi fost astupat în secret de către autorităţi cu ajutorul dinamitei. Afirmaţia e greu de dovedit. Uitându-mă în secţiunea de comentarii de pe Facebook, unii cred că acolo e pur şi simplu o fostă carieră de piatră abandonată. Alţii, din contra, zic că zona e supravegheată de un elicopter si, cine pare suspect, poate fi chiar arestat (!) Asta mi se pare o afirmaţie gravă… nu poţi aresta un om pentru că face plimbări prin munţi.

Un altul afirmă: Nu cred că există o carieră în Bucegi, nu am întâlnit mașini care să care piatra, am străbătut munții ăia în lung și lat, din toate direcțiile, nu am găsit urme de lucrări sau tuneluri (…) Străbat acești munți din ’84 și nu am găsit nimic suspect”. O fi un simplu dezinformator sau omul spune adevărul?

În orice caz, ca întotdeauna, se pare că adevărul nu o să-l aflăm prea curând…


Lasă un comentariu