Un schelet gigantic, cu oase de peste 30 de metri lungime, a fost filmat pe fundul Mării Mediterane! Ce naiba poate fi!?


Filmări realizate în timpul unei expediții pentru găsirea de zăcăminte de petrol și gaze, arată ceea ce par a fi rămășițele unei creaturi cu adevărat enorme. Videoclipul interesant, care a fost postat online de Deborah Hatswell de la BBR Investigations, a fost furnizat de un bărbat care lucrează cu vehicule cu telecomandă ce operează pe fundul oceanului / mării.

Filmarea din Marea Mediterană a fost făcută în 2017, iar în ea observăm ceva foarte neobișnuit. „Trebuie să subliniez că acest videoclip a fost realizat de profesioniștii care lucrează pe fundul mărilor şi oceanelor de pe tot globul”, a scris Hatswell.

„Cunosc oasele balenelor și le întâlnesc din când în când. Dar, dimensiunile scheletului din videoclip nu se potrivesc cu dimensiunea obișnuită pentru orice viață marină din zonă. O balenă are trei lame pe oasele coloanei vertebrale, fiecare distanțate la 120 de grade și această creatură pare să aibă doar două.”

Persoana care a furnizat filmările a mai adăugat: „Oasele ar putea fi foarte vechi, pentru că am văzut multe amfore de lut ieșind din noroi, și ele erau acolo de peste 1.000 de ani. Oasele aveau aproximativ 30 de metri lungime și erau foarte mari și arătau mai mult ca și cum ar aparține unui fel de șarpe.”

Aşadar, ar putea fi acesta fi o specie nedescoperită a unei creaturi gigantice submarine?

Filmarea video o puteţi vedea pe YouTube AICI.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO