Un dinozaur a fost fotografiat în jungla Amazonului!? Nu poate fi adevărat…


Vă vine să credeţi sau nu (pare aproape imposibil), dar un teropod viu ar fi fost fotografiat în Pantanal, o zonă tropicală umedă a Amazonului, situată în America de Sud, şi care se întinde pe teritoriul statelor Brazilia, Bolivia şi Paraguay. Teropodele fac parte dintr-un subordin de dinozauri bipezi, care se caracterizează prin oase goale și membre cu trei degete. Dar, bineînţeles că aceşti dinozauri trebuiau să fie morţi de 65 de milioane de ani, în niciun caz să trăiască şi în ziua de astăzi!

Urmăriţi această imagine care a apărut pe Internet. Dacă nu cumva este o manipulare Photoshop, atunci ceea ce observăm este extraordinar: un dinozaur care se plimbă prin pădurile Amazonului! Posibilul dinozaur din fotografie pare că se mişcă foarte repede, întrucât conturul lui se vede puţin blurat.

În ultimele decenii, observaţii ale existenţei unor animale uriaşe, asemănătoare dinozaurilor, au fost raportate în întreaga lume. Dar, aceste observaţii nu au fost luate în serios de oamenii de ştiinţă. Dar oare, au dispărut dinozaurii de tot de pe suprafaţa Terrei sau au mai rămas ascunse câteva specii prin păduri neumblate?

Acum, vin şi eu cu o întrebare SF: se joacă cineva pe Terra cu manipularea spaţiului şi timpului, şi, odată deschis un portal timp, nu am fi capabili să vedem aceşti dinozauri ce au trăit în urmă cu peste 65 de milioane de ani? Ca întotdeauna, voi judecaţi dacă imaginea e adevărată sau falsă…


Lasă un comentariu