Un dinozaur a fost fotografiat în jungla Amazonului!? Nu poate fi adevărat…


Vă vine să credeţi sau nu (pare aproape imposibil), dar un teropod viu ar fi fost fotografiat în Pantanal, o zonă tropicală umedă a Amazonului, situată în America de Sud, şi care se întinde pe teritoriul statelor Brazilia, Bolivia şi Paraguay. Teropodele fac parte dintr-un subordin de dinozauri bipezi, care se caracterizează prin oase goale și membre cu trei degete. Dar, bineînţeles că aceşti dinozauri trebuiau să fie morţi de 65 de milioane de ani, în niciun caz să trăiască şi în ziua de astăzi!

Urmăriţi această imagine care a apărut pe Internet. Dacă nu cumva este o manipulare Photoshop, atunci ceea ce observăm este extraordinar: un dinozaur care se plimbă prin pădurile Amazonului! Posibilul dinozaur din fotografie pare că se mişcă foarte repede, întrucât conturul lui se vede puţin blurat.

În ultimele decenii, observaţii ale existenţei unor animale uriaşe, asemănătoare dinozaurilor, au fost raportate în întreaga lume. Dar, aceste observaţii nu au fost luate în serios de oamenii de ştiinţă. Dar oare, au dispărut dinozaurii de tot de pe suprafaţa Terrei sau au mai rămas ascunse câteva specii prin păduri neumblate?

Acum, vin şi eu cu o întrebare SF: se joacă cineva pe Terra cu manipularea spaţiului şi timpului, şi, odată deschis un portal timp, nu am fi capabili să vedem aceşti dinozauri ce au trăit în urmă cu peste 65 de milioane de ani? Ca întotdeauna, voi judecaţi dacă imaginea e adevărată sau falsă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO