Nişte creaturi ciudate şi urâte, venite din Oceanul Pacific, au fost observate de mai mulţi soldaţi japonezi


În timpul celui de-al doilea război mondial, în mijlocul luptelor din Oceanul Pacific, un caz interesant a fost raportat de soldații japonezi din Insulele Kei (Indonezia) în 1943. Insulele Kei sunt situate în partea de sud-est a insulelor Maluka din Indonezia şi acoperă o suprafață totală de aproximativ 1.000 de km pătraţi, fiind renumite pentru plajele lor curate şi frumoase.

În 1943, soldații japonezi staționau cu o echipă de supraveghere pe o mică insulă din ansamblul de Insule Maluka, atunci când au văzut mai multe creaturi ciudate în apă, cu chipuri similare cu cele ale oamenilor, dar cu guri ciudate, asemănătoare cu cele ale peştilor şi dinți în formă de ace.

Aceste creaturi bizare au fost descrise ca având circa 150 de cm înălţime, culoarea pielii roz-somon, precum și spini proeminenţi pe cap, gât și umeri. Aceste creaturi marine nu erau deloc atractive – aveau două brațe lungi și două picioare proeminente, ca de broască.

În mai multe rânduri, aceste ființe au fost observate in apropiere de lagune. Într-un caz, două dintre creaturi ciudate au fost reperate jucându-se într-o lagună; un alt raport ne vorbeşte despre un soldat, care, uimit, își amintește că a văzut o creatură, noaptea pe o plajă. La început, soldatul a crezut că era vorba de un copil, dar, în lumina lunii, a putut observa caracteristicile faciale ale creaturii.

Oare despre ce e vorba?


Lasă un comentariu