Locuitorii unei regiuni din China sunt terorizaţi de 10 zile de prezenţa unui sunet misterios.. Parcă e dintr-un film SF!


Timp de circa 10 zile, în luna iunie 2010, locuitorii din Weining, Guizhou (China) au fost terorizaţi de prezenţa unui sunet misterios în regiunea lor. Unii dintre ei au folosit chiar dronele pentru a încerca să afle sursa, dar fără succes. Experții au fost trimiși să investigheze, dar nu au reușit să dea explicații, cerând oamenilor să nu intre în panică și să se întoarcă la viața lor normală.

Sunetul înregistrat a fost unul asemănător unui fluier, un sunet produs atunci când fluxul de aer este forțat să intre printr-o mică deschizătură. Guizhou este un loc faimos, ce are un sistem subteran natural cu gropi și peșteri. Deşi unii ar fi tentaţi să spună că acest sunet ar proveni din acest sistem subteran, totuşi localnicii declară că n-au mai auzit un asemenea sunet, iar el nu este ceva natural, din zonă.

Ascultaţi şi voi acest sunetul acesta misterios în videoclipurile YouTube acestea: videoclip 1 şi videoclip 2. Ciudat, dar mi se par a fi două sunete diferite. Primul pare unul foarte grav, parcă e dintr-un film SF, iar al doilea, într-adevăr, seamănă cu cel al unui fluier.

Voi ce credeţi?


Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock