Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Panică în lume: mai multe coloane de lumini misterioase au fost observate în mai multe părţi ale lumii!


Pe paginile de socializare au apărut mai multe fotografii ciudate ale unor „coloane de lumini” observate în diverse părţi ale lumii. De exemplu, observăm o imagine ale unei „coloane de lumini” care ar fi apărut în Grecia. Apoi, alte fotografii asemănătoare au fost luate din Japonia (Hakodate, Hokkaido), dar şi din Filipine.

Oare ce-ar putea fi? Nu vă faceţi griji, ei vor găsi diverse explicaţii „ştiinţifice” şi „logice”, ca de exemplu nori care reflectă vânturile solare sau ceva asemănător. Dar, ar putea fi vorba de altceva, ceva care ni se păstrează în mod ascuns, ca de exemplu, sateliţi militari.

Foarte interesant că ceva asemănător a devenit viral pe Internet zilele trecute, deasupra Belgorodului (un oraş din Rusia), apărând o misterioasă rază galbenă de lumină. Unii spun că acolo armata rusă ar fi putut folosi un fel de „armă nouă”, poate o armă anti-satelit. Citiţi mai multe în acest articol: Raza misterioasă a ruşilor… Rază laser / armă anti-satelit!?

Observaţi toate fotografiile cu aceste „coloane de lumini” apărute în mai multe locuri din lume.


Un comentariu la „Panică în lume: mai multe coloane de lumini misterioase au fost observate în mai multe părţi ale lumii!”

Lasă un comentariu