Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Raza misterioasă a ruşilor… Rază laser / armă anti-satelit!?


În contextul războiului declanşat de Rusia în Ucraina, un nou eveniment a avut loc (iar acesta nu poate fi o coincidenţă). Astfel, în seara zilei de 4 octombrie 2022, o misterioasă rază galbenă de lumină a apărut aseară deasupra Belgorodului. Belgorod este un oraș din Regiunea Belgorod, Federația Rusă și are o populație de circa 340.000 de locuitori. Localitatea și regiunile din împrejurimi au aparținut înainte de 1954 Ucrainei, fiiind apoi cedate Rusiei în schimbul Crimeei.

Nimeni nu ştie ce e, toată lumea se minunează şi se fac tot felul de presupuneri. Cei mai mulţi zic că e vorba de o rază laser. O rază laser militară a ruşilor? Întrucât Belgorod este situat în apropierea graniței cu Ucraina, pe rețelele de socializare au început să apară speculații că acest lucru ar putea avea cumva legătură cu războiul. În ultimele luni, străluciri și fulgere au fost observate în mod repetat peste oraș.

Alții au susținut că armata rusă ar putea folosi un fel de ”armă nouă”. Trebuie de ştiut faptul că ruşii au dezvoltat un întreg arsenal de arme anti-satelit, fiind foarte posibil ca în Belgorod să avem un test pentru toată lumea.


Un comentariu la „Raza misterioasă a ruşilor… Rază laser / armă anti-satelit!?”

Lasă un comentariu