Un chinez a filmat un Bigfoot în pădurile din Canada. Unii spun că e urs… eu habar n-am ce-o fi…


Bigfoot de chineziDe-a lungul timpului am prezentat mai multe articole, cu videoclipuri şi fotografii ale lui Bigfoot, dintre care aş aminti:
O femeie a surprins o creatură bizară în pădurile din Pennsylvania: pui de Bigfoot sau spiriduş?;
“Animal Planet” ne prezintă o filmare şocantă din 1962, în care e posibil să apară “Bigfoot”, “creatura zăpezii”;
O fată l-a filmat cu iPhone-ul pe celebrul monstru Bigfoot.

În articolul acesta, e vorba de un alt videoclip (filmat de data aceasta de un turist chinez), în care se observă ceea ce pare a fi un „Bigfoot”. Videoclipul a fost realizat în pădurile din Canada, regiunea British Columbia. Când a făcut filmarea, chinezul se afla cu mai mulţi conaţionali de-ai săi, fiecare din aceştia filmând sau fotografiind „monstrul”.

Unii zic că ar fi vorba de urs, dar o voce din public spune „Sasquatch”, adică unul şi acelaşi lucru cu Bigfoot. Sincer să spun, filmarea e foarte proastă…parcă chinezul avea mai multă grijă să filmeze grupul decât „monstrul”… Deocamdată n-am niciun verdict ce-ar putea reprezenta…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO