Misterioasa crimă dublă şi legătura ei cu un posibil asasin călător în timp

  •  
  •  
  •  
  •  

Călătoria în timp – un concept ce poate fi întâlnit în cărţile SF, dar, un caz de crimă extrem de bizar poate demonstra faptul că acest concept se poate întâlni chiar şi în realitate.

În 1999, o femeie a fost găsită moartă, ucisă cu sălbăticie; nu au existat prea multe dovezi, cu excepția a câtorva bucăţi de piele sub unghiile ei, sugerând faptul că ea s-a luptat cu agresorul ei. Eşantioanele de piele au fost trimise şi analizate într-o bază de date, iar de-aici lucrurile încep să devină cu adevărat ciudate: s-a dovedit că ADN-ul pielii provine de la un alt bărbat, care a murit cu 3 ani înainte de victima inițială, într-un alt oraș.

Nu exista nicio legătură între cele două crime, iar autoritățile nu au putut găsi vreo explicație pentru care o femeie moartă ar trebui să aibă materialul biologic al unui bărbat care a murit cu 3 ani înainte… de aici s-a născut ideea că ar fi vorba de crima unui călător în timp. Aşadar, cum s-ar fi putut întâmpla acest lucru?

S-a presupus, cum era normal, că eșantioanele de piele de sub unghii, care au fost colectate ca şi procedură standard, trebuie să fi fost într-un fel amestecate, încurcate sau contaminate. Cum mai exact, nu se poate spune… dar, să revenim şi la ipoteza fantastică a criminalului călător în timp.

Să presupunem că adevăratul criminalul este acel bărbat care era, însă, un călător în timp. Acesta face o călătorie în viitor şi o omoară pe femeie, care, se luptă, şi îi preia criminalului bucăţi mici de piele care ajung sub unghie. Apoi, criminalul se întoarse în timpul său… şi, la un moment dat, este şi el ucis (o fi o „karmă anticipată”!?). Sau a fost ucis ca răzbunare pentru crima din viitor? Şi, o ipoteză şi mai fantastică: dacă bărbatul din trecut a fost ucis de femeia din viitor, care şi-a văzut soarta, crezând astfel că scapă să mai moară peste 3 ani? Deja mă doare capul de la atâtea ipoteze…

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page