„Pasărea neagră a Cernobîlului” – creatura care a fost văzută înaintea exploziei centralei nucleare de la Cernobîl


La începutul lui aprilie 1986, oamenii din jurul centralei nucleare de la Cernobîl au început să experimenteze o serie de evenimente ciudate legate de apariţia unei creaturi misterioase, descrisă ca una  gigantică, neagră și fără cap, cu aripi gigantice și ochi roșii. Persoanele afectate de acest fenomen au experimentat coşmaruri groaznice, întâlnindu-se cu fiara cu aripi care a devenit cunoscută sub numele de „Pasărea Neagră a Cernobîlului”.

Rapoartele despre aceste întâmplări ciudate au continuat să crească până în dimineața zilei de 26 aprilie 1986, când la ora 1:23, reactorul 4 al centralei nucleare de la Cernobîl a cunoscut o explozie catastrofală. Dezastrul de la Cernobîl, după cum a fost numit incidentul, este considerat cel mai grav accident din istoria energiei nucleare.

În zilele de dinaintea apariției tragice, câțiva angajați de la Cernobîl au raportat că au văzut această „pasăre neagră a Cernobîlului”. Ca urmare a exploziilor și incendiilor ulterioare, elicopterele sovietice au fost expediate la fața locului, echipate cu unelte speciale de luptă împotriva incendiilor. Cea mai mare parte a focului a fost stins la ora 5 dimineața, în reactorul 4 continuând să se aprindă câteva ore după aceea.

Cei care au supraviețuit exploziei și incendiului inițial, dar care au murit mai târziu de intoxicații prin radiații, au susținut că au văzut ceea ce a fost descris ca o creatură mare, asemănătoare unei păsări negre, cu o anvergură a aripilor de 6 metri, care zbura prin fumul de la reactor. Alte observații ale Păsării Negre de la Cernobîl, după dezastrul de pe 26 aprilie, nu au mai fost făcute.

Teoria cea mai frecvent acceptată sugerează că Pasărea Neagră de la Cernobîl poate fi aceeași creatură observată în Point Pleasant (Virginia de Vest / SUA), atunci când s-a prăbuşit podul pe 15 decembrie 1968. Investigatorii au sugerat că apariția acestei creaturi este un semn de dezastru care va veni în acea zonă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock