Un meteorit arzând? Nu! Nori naturali? Nu! Chemtrails? Posibil… Altceva misterios? Habar n-am!


Click pe IMAGINE pentru MARIRE
Click pe IMAGINE pentru MARIRE

Acum circa o lună, scriam în cadrul acestui articol (Linia neagră dintre cer şi pământ din Florida (SUA) am observat-o şi în România, la marginea oraşului Beiuş!) despre o linie neagră ciudată observată pe cerul zilei, care era iluminat de Soare. Acum să nu credeţi că sunt cu adevărat obsedat de a găsi „nod în papură” în orice fotografie care o realizez pe cerul zilei sau nopţii… dar, iată că mi s-a mai întâmplat ceva asemănător foarte recent, când mă aflăm pe străzile oraşului în care locuiesc.

Să vă povestesc puţin. Eram pe stradă şi vorbeam la telefon (era dimineaţa, în jurul orei 10), când, deodată, văzui ceva pe cer. Era vorba de un nor sau un fum drept care traversa Soarele. Prima dată, când observi această fotografie, ai impresia că e vorba de un meteorit extrem de strălucitor şi coada din spatele său. Dar nu era meteorit, ci chiar Soarele…Soluţia cea mai potrivită ar fi că norul e de origine artificială – un „chemtrails” (dâre de chimicale) lăsate de avion. Se practică în lume aşa ceva şi n-ar fi exclus. Totuşi, am căutat cu privirea tot cerul (vreo 5 minute) şi n-am văzut vreun avion. Să fie de origine naturală? Norul pare prea drept şi regulat… Atunci, ce să fie?

P.S. Îmi pare rău pentru poză, nu e foarte grozavă, dar nu am avut la mine vreo cameră de fotografiat, ci doar telefonul Nokia. Am vrut să fac un panoramic, dar nu mi-a ieşit, din păcate…


Lasă un comentariu