Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un fost cercetător NASA ne ameninţă cu “3 zile de întuneric” între 26 septembrie şi 28 septembrie 2013! Cei răi vor fi atraşi în iad…

257

cele 3 zile de intuneric 7Mai ţineţi minte acum doi ani când în cadrul acestui articol “Cometa Elenin va crea 3 zile de întuneric pe Pământ între 26 şi 28 septembrie 2011” vorbeam despre posibilitatea ca între 26 septembrie şi 28 septembrie 2011, pe Pământ să se instaleze “trei zile de întuneric”? Se pare că această posibilitate revine şi anul acesta, 2013, exact între aceleaşi date, între 26 septembrie şi 28 septembrie. N-o spun eu, ci un fost specialist NASA, pe nume Pattie L. Brassard, iar interviul ei îl puteţi vedea în videoclipul de mai jos.

Eu, personal, nu cred că se va întâmpla ceva spectaculos nici anul acesta, dar totuşi, mi s-a părut interesant să vă prezint câteva profeţii mai vechi despre cele “trei zile de întuneric”. Acestea au fost avertizate de mai mulţi sfinţi catolici, ca Sf.Padre Pio, Binecuvântata Maria Tiaggi şi vor avea loc în zilele de joi, vineri şi sâmbătă.

“Dumnezeu, care ştie viitorul, a plasat o cometă uriaşă care va trece în apropierea pământului. Este atât de mare şi călătoreşte atât de repede, încât noi n-o vom vedea decât cu câteva zile înainte. Coada sa este lungă de câteva milioane de kilometri, şi, la un moment dat, aceasta se va sparge; ea se va îndrepta spre Pământ şi gazele sale, în combinaţie cu atmosfera Pământului, va duce la o explozie, care va crea un nor atât de dens în jurul Pământului, încât lumina Soarelui va fi blocată timp de trei zile şi nopţi. Şi, din cauza atmosferei încărcate electric, nu vor funcţiona nici luminile artificiale, şi nici măcar chibriturile. Va fi un întuneric total!

Atunci se va deschide iadul din mijlocul pământului, iar oamenii răi, inclusiv francmasonii, vor fi atraşi de demoni în iad; cei buni vor fi puşi în adormire, pentru a nu fi martorii acestei terori. Cele trei zile de întuneric vor avea loc la sfârşitul celui de-al treilea război mondial (în ce de-al patrulea an), şi, după acest eveniment, 3/4 din locuitorii planetei vor fi morţi. După cele trei zile de întuneric, va urma o perioadă de pace şi prosperitate a lumii.”

 

Orgoni Crystal