Cum Nostradamus l-a profeţit până şi pe marele mistic Osho

  •  
  •  
  •  
  •  

Despre Osho (1931-1990) se pot spune multe lucruri. Unii îl consideră cel mai mare mistic al secolului XX; alţii, din contra, au părerea că a fost un mare şarlatan. Oricum, munca lui Osho în domeniul spiritualităţii nu poate fi pusă niciodată la îndoială.

Născut în India, pe numele său adevărat Rajneesh Chandra Mohan, Osho a încercat şi poate că a reuşit, parţial, o sinteză uriaşă a tuturor marilor religii ale lumii. Osho credea că fiecare religie este bună în felul ei, şi a încercat să găsească puncte de convergenţă ale religiilor de pe această planetă. Osho, de fapt, vroia ca în lume să există o singură religie: cea a vieţii şi spiritualităţii.

Osho a avut de-a lungul vieţii, dar şi după moartea sa, sute de mii, dacă nu, milioane de adepţi în întreaga lume.

Interesant e faptul că însuşi Nostradamus l-a profeţit pe Osho, vestindu-i apariţia în numai puţin de 8 catrene! Şi mai interesant e faptul că Osho nu credea deloc în catrenele lui Nostradamus, spunând despre el că era complet nebun (vezi mai multe detalii în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/marele-mistic-osho-n-avea-nicio-incredere-in-profetiile-lui-nostradamus/) Şi totuşi, dacă judecăm catrenele lui Nostradamus, nu putem să nu-i dăm dreptate şi profetului francez…

1) “O nouă religie se va răspândi în lume. Va învăţa o nouă acceptare a vieţii: un fel de magie folosită pentru a experimenta divinul. Aceasta sugerează o concepţie a abandonului total către credinţă”.
(Cap.15)

2) “El va oferi o iluminare blajină oamenilor din lume”.
(Cap.15, Centuria 2, catrenul 29)

3) “El va uni toate credinţele, religiile şi rasele într-una singură. El va lovi toate dogmele tari ca piatra cu învăţăturile sale spirituale”.
(Cap.15, Centuria 9, catrenul 51)

4) “Persoana care va aduce această schimbare majoră va apărea din Asia”.
(Cap.15, Centuria 10, catrenul 75)

5) “El va avea un nume legat de Lună”
(Cap.15, Centuria 2, catrenul 28)

Numele real al lui Osho este Rajneesh Chandra Mohan, care înseamnă în traducere “Stăpânul Lunii”

6) “El va ţine discursuri elaborate, va fi un mare orator. El va puncta lucrurile greşite din practicile tradiţionale ale religiilor şi va predica o comoară ascunsă de înţelepciune a tuturor religiilor, într-o manieră uşoară, de înţeles”.
(Cap.15, Centuria 1, catrenul 96)

Nu mai e nevoie să reamintim faptul că Osho era un mare orator şi un om deosebit de inteligent, aşa cum a statuat şi CIA într-un raport adresat preşedintelui Ronald Reagan în anul 1985.

7) “Vocea blândă a prietenului sacru este auzită sub pământul sacru – flacăra umană străluceşte sub vocea divină. Oamenii vor aştepta să audă cuvintele de aur ale adevărului“.
(Cap.15, Centuria 4, catrenul 24)

Oamenii care vizitează regulat comunitatea Osho (Osho Commune International) vor fi emoţionaţi să-i audă vocea lui Osho, chiar după moartea sa. Cuvântările lui Osho sunt simple de înţeles.

8 ) “El va uni toate religiile cu trandafirul mistic“.
(Cap.15, Centuria 5, catrenul 96)


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu