Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un posibil OZN gigantic produce o undă de şoc în Malaiezia! Dacă nu e o farsă, e mai mult decât incredibil!


OZN MalaieziaO filmare bizară, care a fost surprinsă de către localnicii din districtul Kuala Krai din Malaiezia, arată ceva înfricoşător: un obiect zburător neidentificat gigantic, care trece deasupra caselor.

Înregistrarea video incredibilă, care a provocat deja o undă de şoc de-a lungul Malaieziei, arată obiectul gigantic, negru, care emite din mijlocul său un fascicul de lumină orbitoare. Nava spaţială pare că se mişcă încet deasupra caselor, ca şi cum ar fi făcut acest lucru în mod intenţionat. Cât de gigant poate fi!

Autorităţile malaieziene au fost prompte şi au declarat că aceasta nu poate fi o înregistrare autentică. Purtătorul de cuvânt al poliţiei a spus că nu a primit relatări de la localnicii din zonă că ar fi văzut vreun obiect zburător neidentificat.

S-a sugerat faptul că filmul este o farsă elaborată, care a fost făcută pentru aniversarea Zilei Independenței Malaieziei, pe 31 august. Dacă totul este doar o farsă, este cu siguranță una extrem de elaborată, având în vedere realismul aparent al OZN-ului.

OZN Malaiezia 1

 


Lasă un comentariu