Site de secrete, stiinta si metafizica

Jay-Z, “cel mai mare rapper din zilele noastre”, a făcut o călătorie în timp până în anul 1939

18 29

Jay Z negru din HarlemCBC News ne anunţă o descoperire interesantă, care se înscrie în seria “actorilor/cântăreţilor călători în timp”, despre care am mai vorbit pe acest site: https://www.lovendal.ro/wp52/marele-actor-leonardo-dicaprio-este-de-fapt-o-gospodina-din-anii-50-pe-nume-judy-zipper/ sau https://www.lovendal.ro/wp52/marele-actor-brad-pitt-a-calatorit-in-timp-cu-150-de-ani-in-urma-si-a-devenit-generalul-american-isaac-stevens/.

O cercetare a unui pasionat în Biblioteca Publică din New York (New York Public Library) a dus la descoperirea unei poze realizate în Harlem (New York) în 1939, în care apare un negru ce seamănă extraordinar de bine cu binecunoscutul producător şi “cel mai bun rapper aflat în viaţă”, Jay-Z. Descoperirea a fost făcută de Centrul Schomburg pentru Cercetare în Cultura Negrilor şi a fost postată pe site-ul lor.

Că seamănă extraordinar de bine acel negru din 1939 cu Jay-Z e foarte clar.. Şi acum, avem versiunile:
1) Doar o simplă coincidenţă… mai sunt oameni care seamănă între ei;
2) E bunicul sau străbunicul lui Jay-Z;
3) Jay-Z a făcut o călătorie în timp.

Voi ce alegeţi?

Jay Z - ORIGINAL

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie