Jay-Z, „cel mai mare rapper din zilele noastre”, a făcut o călătorie în timp până în anul 1939


Jay Z negru din HarlemCBC News ne anunţă o descoperire interesantă, care se înscrie în seria „actorilor/cântăreţilor călători în timp”, despre care am mai vorbit pe acest site: https://www.lovendal.ro/wp52/marele-actor-leonardo-dicaprio-este-de-fapt-o-gospodina-din-anii-50-pe-nume-judy-zipper/ sau https://www.lovendal.ro/wp52/marele-actor-brad-pitt-a-calatorit-in-timp-cu-150-de-ani-in-urma-si-a-devenit-generalul-american-isaac-stevens/.

O cercetare a unui pasionat în Biblioteca Publică din New York (New York Public Library) a dus la descoperirea unei poze realizate în Harlem (New York) în 1939, în care apare un negru ce seamănă extraordinar de bine cu binecunoscutul producător şi „cel mai bun rapper aflat în viaţă”, Jay-Z. Descoperirea a fost făcută de Centrul Schomburg pentru Cercetare în Cultura Negrilor şi a fost postată pe site-ul lor.

Că seamănă extraordinar de bine acel negru din 1939 cu Jay-Z e foarte clar.. Şi acum, avem versiunile:
1) Doar o simplă coincidenţă… mai sunt oameni care seamănă între ei;
2) E bunicul sau străbunicul lui Jay-Z;
3) Jay-Z a făcut o călătorie în timp.

Voi ce alegeţi?

Jay Z - ORIGINAL

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO